Hocam sen gecen seneki Galatasaraya iyi diyorsan bence hic konusmayalim. Sunu bir kere kabullenin Besiktas kotu takim demiyoruz ama oyle bir algi yaratiyorsunuz ki sanki yillardir futbolun babasi sizsiniz gibi konusuyorsunuz. Bu her donem her takimin basina gelebiliyor. Sence Bursa sampiyon oldugu senede Fenerden iyi bir takimmiydi tabiki hayir. Son macta dunya kadar pozisyon kacirip sampiyonlugu verdiler. Fener o maci alsaydi bursanin stadi bile yapilmazdi. Hadi biraz gercekci olun artik. Su BJK populeritesini bir kenara koyun. Gecen sene Muslera 2 hatali gol yedi diye Fabriyi ondan iyi lanse etmeye basladiniz. Gorduk bu aksam gecen sene lyon macinda oldugu gibi.
Net soyluyorum. Her turlu saygi cercevesinde elestiriye raziyim. BJK hicbir zaman GS ve FB nin ustunde olamaz. Aldiginiz ucuncu yildizi biz aldigimizda daha kisa donla geziyordum. Su an yasim 28 sen hesapla. Dedigim gibi siz sadece bu iki takim kotu oldugu zaman iyisiniz. Bunu da her zaman soylerim yanlis ya da dogru benim gorusum bu.
Ama su da var. Allahim insallah Besiktasa avrupada gidebildigi kadar gitmeyi nasip eder. Insallah gecen seneden daha iyi olur. Bu konuda en ufak bir gocunmam yok.
Sadece fabri, q7, oguzhan sevdasindan vazgecin artik.