Denizlide 16 dk youtube de izleyin =)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tebrikler![]()
Eylül ayını onun kadar beklemiyordum Çakal kaleci =)Ben izleyemedim maci adam akilli. Kac dakika uzatma verildi de 90+7'de gol oldu?![]()
Ben izleyemedim maci adam akilli. Kac dakika uzatma verildi de 90+7'de gol oldu?![]()
Ben izleyemedim maci adam akilli. Kac dakika uzatma verildi de 90+7'de gol oldu?![]()
7 dk ant kalecisi yüzünden =)
bugun şans benden yanaydı 29 tl ile basladım 470 oldu.
![]()
tembopet ?
maç 1-0 ken dk 54 de verilmeyen penaltıyıda konuşurmusun güzel kardeşim gereksiz boş konuşmayalım lütfen zeki yıldırım la ömer kandemir yerden kalkmak bilmediSatılmış federasyon.Alakasız şekilde 5 dk uzatma ver 6. dakika da olmayan frikik ve fener galip. Geçen senenin aynısı.
![]()
maç 1-0 ken dk 54 de verilmeyen penaltıyıda konuşurmusun güzel kardeşim gereksiz boş konuşmayalım lütfen zeki yıldırım la ömer kandemir yerden kalkmak bilmedimalesef katılmamak elde değil.
keşke tuttuğu takım önemli olmadan herkes yazabilse bunu. ben fb li olsam bu gole sevinmem açık söylüyorum.
5 dakika uzatmayı vermişsin. atak ta iken 95 buçukta adamlar topu uzaklaştırıyor orda bitirmen gerek.
onuda geçtim faul faul değil ki.
boşuna uzatma işaret edilmeden önce fener atana kadar esprileri türemedi bu ligde.
hocam zeki yıldırım la ömer kandemir yerden kalkmak bilmedi birde tam 90 da antalyalı oyuncu sakatlık geçirip 1 dk kalkmadı yerden sonrasında kalecinin çaldığı saniyeler var 95,28 de frikik oldu konuşanlar boş konuşuyor yani takma senBen izleyemedim maci adam akilli. Kac dakika uzatma verildi de 90+7'de gol oldu?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.