Günün maçı

Hadi uzatmalar ok. Bence oyunu yavaslatmaktan arti 6 ya kadar yolu vardi ama bir insan evladi o pozisyonun faul oldugunu soyleyebilir mi? Emek hirsizi burak diyenleri buraya alalim.

Ps: Nani cok klas vurdu.

bu hafta 3 büyüklerin maçlarını izledim. avrupada bu futbollarla başarı çok zor. kimse kimseyi kandırmasın.

maç 1-0 ken dk 54 de verilmeyen penaltıyıda konuşurmusun güzel kardeşim gereksiz boş konuşmayalım lütfen zeki yıldırım la ömer kandemir yerden kalkmak bilmedi

maç 1-0 ken dk 54 de verilmeyen penaltıyıda konuşurmusun güzel kardeşim gereksiz boş konuşmayalım lütfen zeki yıldırım la ömer kandemir yerden kalkmak bilmedi

hocam zeki yıldırım la ömer kandemir yerden kalkmak bilmedi birde tam 90 da antalyalı oyuncu sakatlık geçirip 1 dk kalkmadı yerden sonrasında kalecinin çaldığı saniyeler var 95,28 de frikik oldu konuşanlar boş konuşuyor yani takma sen

Dip Not şu pozisyona ağzını açmayanlar yorum yapmasın lütfen
https://vine.co/v/eIXLZhI5Ltv maç 1-0 dk 54

Hastayım halim yok Nani'nin frikikten gol atması doping etkisi yarattı resmen canlandım:)
Hissetmiştim gol olacağını.Frikikten önce faul yok tabi oras ayrı.Onun dışında Fenerbahçenin penaltısını vermedi.Sonuç olarak kazandık.Tebrikler Fenerbahçeli herkese.

beyler kendinizi zorlamayın herşey usulune uygun oldu +6 verdi ama oyun 2 dk anca oynandı 30 saniye fazla oynandı diye atarlanmayın herhangi bir sorun yok burda.

Buna faul yok diyenler ne ara unuttular türkiye kupasında emre çolak ın penaltı kazanmasını( sivasspor maçı - yarı final) adam deymemişti bile havadan kupa aldınız bildiğin ayıp ayıp biraz kendinizi de görün.

dakika konusunda nasıl kimse bişey diyemez.. bu dallama kaleciler milleti kanser ediyor evet. bunları 2.sarı karttan atmak lazım lakin 90+ kaç ise maç orada biter. bunun önlemini hakem alacak. 2 saat evvel ts maçında olduğu gibi. 90+5 dediler orada bitti. uzatmalarda da kaleci artistlik yapmasına rağlmen.

fenere her türlü çifte standart uygulanıyor sevgili fenerli arkadaşlarçç olan gene oldu siz sevincinize bakın söyleneek bişey yok artık...

tek birşey sorucam hocam ts nin penaltısı penaltımıydı?

Açın BEYAZ FUTBOL u gerçekleri dinleyin arkadaşlar burada fenerliler kendilerini kandırmasın boşuna bulent yıldırıma dualar etsinler :D

hocam zeki yıldırım la ömer kandemir yerden kalkmak bilmedi birde tam 90 da antalyalı oyuncu sakatlık geçirip 1 dk kalkmadı yerden sonrasında kalecinin çaldığı saniyeler var 95,28 de frikik oldu konuşanlar boş konuşuyor yani takma sen

Dip Not şu pozisyona ağzını açmayanlar yorum yapmasın lütfen
https://vine.co/v/eIXLZhI5Ltv maç 1-0 dk 54

burda kimin boş kimin dolu konuşacağına karar verecek kişi sen misin kardeş hayırdır?
bu açıdan gösteriyorsun pozisyonuda öbür taraftan gösteren vine yok mu?
eğer topa dokunuyorsa sonra nani'ye çarpıp düşürmesi faul olduğu anlamına gelmez. bu açıdan anlaşılmaz bu.

ayrıca haksız faulle son dakika golü başka 54. dakikadaki tartışmalı penaltı pozisyonu başka.
fenerin oynadığı toptan ben çok memnunum zaten inşallah hep böyle giderler.

burda kimin boş kimin dolu konuşacağına karar verecek kişi sen misin kardeş hayırdır?
bu açıdan gösteriyorsun pozisyonuda öbür taraftan gösteren vine yok mu?
eğer topa dokunuyorsa sonra nani'ye çarpıp düşürmesi faul olduğu anlamına gelmez. bu açıdan anlaşılmaz bu.

ayrıca haksız faulle son dakika golü başka 54. dakikadaki tartışmalı penaltı pozisyonu başka.
fenerin oynadığı toptan ben çok memnunum zaten inşallah hep böyle giderler.

maçı bile izlememişsin maça ve Fenerbahçeye yorum yapıyosun pes gerçekteen pes neyse hocam yazmadım ben sana bişe

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri