Günün maçı

Bu kadar salak hakem olamaz ya.Bizim futbolcular tamam çok kötü de hakem de bir o kadar berbat.
Bizim için iyi olan şey puan kayıpları.Eğer bu tarz maçları kazansak iyi oynamış gibisinden hamza ve futbolcular taraftara kulube prim yaparak devam ediyor.
Sonuçlar kötü olduğu zaman bişeyler değişir.Başka türlü umut burak selçuk hamit sabri hakan balta bu tarz oyuncular dan vazgeçmiyor takımın abileri olduğu için bunları oyundan da çıkartamıyor.
Berbat bir durum.

Ya bu hakem seref yoksunu valla billa o pozisyonda selcuga verdi inanilor gibo degil ya

Ya bu hakem seref yoksunu valla billa o pozisyonda selcuga verdi inanilor gibo degil ya

inanılır gibi değil mi şaka mı bu ? adamın yumuşuk en hassas bölgesine kramponla arkadan vurdu ? bana kalırsa kırmız kart en az 5-6 maçta ceza alması gerekir.Dünya üzerinde her maçta en az 10 kere rakipler birbirini formasından çeker yapışır o selçuğun yaptığı hareket direkt adamın futbol hayatının bitmesine sebep ol.Böyle tecrübeli bir adam bu hareketi nasıl yapar onu sorgulayalım yada 90 dakika boyunca sahada var m yok mu belli değil onu sorgulayalım hakem gayet iyiydi.

inanılır gibi değil mi şaka mı bu ? adamın yumuşuk en hassas bölgesine kramponla arkadan vurdu ? bana kalırsa kırmız kart en az 5-6 maçta ceza alması gerekir.Dünya üzerinde her maçta en az 10 kere rakipler birbirini formasından çeker yapışır o selçuğun yaptığı hareket direkt adamın futbol hayatının bitmesine sebep ol.Böyle tecrübeli bir adam bu hareketi nasıl yapar onu sorgulayalım yada 90 dakika boyunca sahada var m yok mu belli değil onu sorgulayalım hakem gayet iyiydi.

O kadarda abartmayın hocam.O anki durumla gayet normal bir tepki bence.Yenilgi stresi bir yandan diğer yandan adamı ısrarla çekmesi...
2 sininde direk sarı kart görmesi lazımdı.

Asil sen mi saka yapiyorsun o an stresli bi dakka aynisinin size yapildigini dusunun bide...

O kadarda abartmayın hocam.O anki durumla gayet normal bir tepki bence.Yenilgi stresi bir yandan diğer yandan adamı ısrarla çekmesi...

yahu nasıl normal bir tepki o çivili kramponla adamın en hassas en vurulmayacak bölgesine vuruyor.Tepki dediğin adamı itersin bağırır çağırırsın ama bu selçuğun yaptığı çok başka bir şey o tekme malum bölgeye gelse adamın hayatı biter.Bunun savunulacak bir yanı yok fanatikliği bir kenara bırakalım bu kırmızı kartı sorgulayacak adamın aklına şaşarım

Asil sen mi saka yapiyorsun o an stresli bi dakka aynisinin size yapildigini dusunun bide...

bu yorumları galatasaraylı olduğunuz için yazmış olmanızı umuyorum aksi takdirde futboldan gerçekten anlamadığınızı düşüneceğim
seneyi hatırlamıyorum ama real madrid getafe maçında maç 2-2 iken bir pozisyon oldu ve pepe tam 10 maç ceza aldı ve pepe nin o dönemlerde psikolojik sorunlar yaşadığı hatta doktora bile gittiği de görüldü o zaman pepeye de stresli bir dönem diyip 10 maç ceza vermeselerdi lütfen arkadaşlar az mantıklı yorum yapalım
https://www.youtube.com/watch?v=0edLvZ8VpVY

Aynısını bana yapılmış olsa şu olurdu ; Hakem zaten faulu vermiş titayada 2 saniye içinde sarı kart verecek ben olduğum yerde durur hakem düdüğü çaldıktan sonrada oyuna tekrar başlar formasını giydiğim klube ihanet etmezdim.90 dakika top oynamayan, rakip formasını çekti diye rakibe tekme atıp takımını 10 kişi bırakan (muhtemelende (3-4 maç ceza yiyecek), podolski olcan umut sabri burak gibi top oynmayan adamlar değilde hakem mi suçlu bırakın hakem mükemmel maç yönetti kaleciye sarı kartınıda verdi selçuğa kırmızıyıda

tita sadece tutuyor biraz ısrar ettirmiş bu sarı kart bile gerektirir mi düşünmek gerekir. ama selçuk kasti şekilde ayağa tekmesi var ister şiddetli ister yavaş olsun her türlü kırmızı yemesi normal

ben demiştim 3 puan alırız diye.
şaka bi yana gs nin büyüklüğü burda çıkıyor,
mersine bakıyorsun 3 haftadır 0 puan almış, e bunu gören gs ne yapsın 1 er 1 er kardeş payı yaptık. :)
gs arap atıdır sonradan açılır.
şampiyon olacağımıza hala inanıyorum. :)
bazılarınızın ne kadar inançlı bir erkek dediğini duyar gibiyim ama öyle, gs olur şampiyon.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri