Günün Maçı

Bir Galatasaraylı olarak Fener bence iyi oynuyor :D Fakat son 10 dkdır takımı hafife alıyorlar. Fener oynadı onlar attı. Penaltı agır karar bence. Fakat böyle pozisyonlarda her zaman yatan oyuncuya çogu zaman penaltı verebilir. Allahtan beraberligi yakaladılar. :D

Bir Galatasaraylı olarak Fener bence iyi oynuyor :D Fakat son 10 dkdır takımı hafife alıyorlar. Fener oynadı onlar attı. Penaltı agır karar bence. Fakat böyle pozisyonlarda her zaman yatan oyuncuya çogu zaman penaltı verebilir. Allahtan beraberligi yakaladılar. :D

hocam karşı takım fiziği iyi ise maç sonuna doğru sıkıntı olur 70e kadar maçı çevirmek lazım :D

sevdim ben bu hakemi ya oranlar 2.55 çıktı kaçırmadım tak bi bastım sonra gol oldu :D

Molde denilen ismi duyulmamis bir takima bu Fenerbahcenin 5 atmasi gerek.Ama futbolda öyle olmuyor yada bizim takimlar beceremiyor..Fenerbahcenin degeri rakip takimin tam 10 kati.

hocam karşı takım fiziği iyi ise maç sonuna doğru sıkıntı olur 70e kadar maçı çevirmek lazım :D

Tabi öyle bizim takımlar yeni başladıgı için lige biraz fizik güçleri zayıf. Karşı takımın ligdeki son haftaları,böyle maçlarda küçük takımlar sizi zorlar eger fizik olarak onlar sizden üstünse 70-75.dakikaya kadar maçı bitirmek lazım yoksa karşı takım gelir bir atar sonra vay haline :)

Hakem rezil maç yönetiyor ama bence penaltı penaltı.. İttiriyor çünkü. Ömer Üründül'de ağır karar falan diyor ama Ozan orda ittiriyor adamı.. Fener çok fazla kaçırdı. Türk takımlarının şansı tutmuyor böyle dandik iskandinavya takımlarına karşı..

[MENTION=27261]Ramiz_Dayi[/MENTION] hepsini kullanmadıysan bende alabilirim bir tane..

[MENTION=7866]futli[/MENTION] [MENTION=10960]fth[/MENTION] yollandı

ulan o kaleciyi alanında ilk 11 sokanında allah belasını versın

bunlar neyin nesi hey be basma yok baskı yok mücadele yok bu iş bittii

şaka gibi üstün durumdayken fark iyerek bitiricez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri