Günün maçı...

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
Hayatta 0 olmaz bu maç.. Derbi maçında nasıl emin konuştuysam berabere bitecek diye bu maçtada o kadar emin konuşuyorum. 2 takımda goller atabilir.. Gomez attı golü ama tekmeyide yedi. :)

Heyvan gibi şaaapıolar kardeş ben ne yapayım 5 oldu :D Sistem 4,5 kupon bu maçtan yattı bile diğer 4 maç gelse bari :)

atiba ve gomez sakatlanmazsa bu sene şampiyon oluruz. q7 bitmiş ilk geldiği sezonki q7 yi hatırlıyorum da kötü oynadığı maç yoktu.

Gs lıyım Bu sene 4 büyükler içinde izlemesi keyf veren tek takım Beşiktaş,

atiba ve gomez sakatlanmazsa bu sene şampiyon oluruz. q7 bitmiş ilk geldiği sezonki q7 yi hatırlıyorum da kötü oynadığı maç yoktu.

Şampiyonluk için konuşmayın Allah rızası için. :) Ne zaman öyle desek olamıyoruz. Ben son maçlara kadar şampiyonluğa inanıcam ama Şampiyon oluruz demicem..

Q7 hakikaten bitikleri oynuyor.. Ama toparlanacaktır eminim.. O değilde sevindiğim nokta. Takımda giren oyuncu çıkan oyuncuyu aratmıyor.. 90 dakika takımın tabiri caizse yükünü çeken Atiba 90. dk da hiç yorulmamış gibi show yapıyor.. Paslaşmalar harika.. Keşke Gs lede bu ara oynasaydık ya.. :)

şenol güneş diyorum başkada bir şey demiyorum ölüyü diriltiyor adam.. fb ye alsalardı şu an şampiyonlar ligi şampiyonluğunu kovalıyor olurduk..

çok rahat kazandı cidden beşiktaş
eto tek başına birşeyler yapmaya çalıştı ama yetemedi
etonun arkasında 2 adam gibi oyuncu olsa maç daha çekişmeli geçerdi

valla müthiş gidiyorlar böyle giderse bu sene beşiktaş 2. bile olabilir

5 gol atılır mı yaw :)

Şampiyonluk için konuşmayın Allah rızası için. :) Ne zaman öyle desek olamıyoruz. Ben son maçlara kadar şampiyonluğa inanıcam ama Şampiyon oluruz demicem..

Q7 hakikaten bitikleri oynuyor.. Ama toparlanacaktır eminim.. O değilde sevindiğim nokta. Takımda giren oyuncu çıkan oyuncuyu aratmıyor.. 90 dakika takımın tabiri caizse yükünü çeken Atiba 90. dk da hiç yorulmamış gibi show yapıyor.. Paslaşmalar harika.. Keşke Gs lede bu ara oynasaydık ya.. :)
Dünden beri Beşiktaşlılar
https://mobile.twitter.com/BesiktasOrdusu/status/658341646690557952/video/1

Yalniz youtube da Spam harbiden bitmiş bulamadım bu videoyu aradinmi 15 kisi atmış olmasi lazimdi :D

Son düzenleme:
gol krallığı yıne bursada o kadar kötüyüz ama adımız tepede :p
bjk 11 puan farka daha ihtiyacı var o farkı attın mı kesin şampiyon :D son haftalara iyi girerler en azından

Sopcast yok ama acestream var o kadda yayını kesti bende açılmıyor.. Başka acestream kod varmı?

4a65e7317e90431fc74a26de7f69a28921b7366e

Yalnız böyle jeneriklik goller yiyen takım şampiyon olamaz:)
Beşiktaş'ın maçı çevirebilme şansı var , Kasımpaşa çok önde oynuyor ancak yeme ihtimali de var.

gomez attı valla
boş transfer olmadığını gösterdi
RVP izlesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri