Günün Maçı

Bence kesinlikle değil ikisninde ayakları birbirine takılıyor.. Ama Nani adama arkadan hareket yapıyor dimi? Diyelim ki penaltı penaltı. Nani'nin o hareketi sarı kart değil mi?

Kardeşim kısaca sana bir açıklama yapacağım sen söyle. Top olay yerinden uzaklaşıyor es es oyuncusunun ayağı yerde
nani topa hareketlenirken es es oyuncusun ayağının aldığı konuma yaptığı harekete tekrar bak. :) Böyle mi ayakları takılıyor birbirine :)

nani yerdeyken tekme atıyor kart çıkması şart. zor bir pozisyon. eses li futbolcu ayağını bilerek takıyor gibi görünüyor ama yine de penaltı vermek ağır kaçar bence. ayriyetten gayet net bir penaltısı yenmiş fenerin (el pozisyonu), ödeşmiş oldular yani.
gs liyim.

23 numara ayagını nanının bacaklarının arasına koyuyor görüntü o

Bence kesinlikle değil ikisninde ayakları birbirine takılıyor.. Ama Nani adama arkadan hareket yapıyor dimi? Diyelim ki penaltı penaltı. Nani'nin o hareketi sarı kart değil mi?

Böyle ayak takılması mı olur :D resmen nani topa gidecekken ayağını bilerek takıyor ve bekletiyor nanide takılıp düşüyor.Takılma olsa ayağını direk çekmesi gerek bana göre 1-2 sn bekletiyor normal bir durumda bir insan ayağını havada ne için bekletsin ? belli ki pozisyonu dışarıda sandı. Diğer pozisyon zaten %100 penaltı

Abi lafım sana değil ben şu beşiktaşlıların en ufak bir hakem hatasında biz şerefli 2.liklerin takımıyız diye başlamasını anlayamıyorum :D hayır hakem çok net penaltıyı vermedi onu kimse konuşmuyor hemen tartışmalı bir penaltı verilince bu sene de bize şampiyonluk yok :D:D

O değil bu pereira yine van persieyi 11'e almadı :( adam ne güzel ısındı çabalıyo bizim pereira görmüyo bir türlü :@

Son düzenleme:
:D Tam komedi Mehmet Topal kırmızı görmesi gerekirken , Alpaslan ikinci sarıdan kırmızı gördü

Mehmet Topal kırmızıdan yırttı. Aynısını Eskişehirli yapsın kırmızı kart, 5 maç ta ceza alır.. :) Bu lig böyle işte..
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] valla ben görüğümü söyledim kardeşim. Bence penaltı değil. İlki penaltı bencede sonradan izledim pozisyonu ilki penaltı ama bence 2. si değil. Akşam tartışırlar zaten..

:D Tam komedi Mehmet Topal kırmızı görmesi gerekirken , Alpaslan ikinci sarıdan kırmızı gördü

Ben kapattım maçı iğrençlik ötesi oldu artık bu lig. Buz gib kırmızı kartı yedi adamlara kırmızı çıkardı. Fener topda oynamıyor herkes görüyor zaten.. :)

penaltı pozisyonu başka maçta verilmez.
verilmedi denilen penaltıda da sabit ayak çizgi dışında

yazık olmuş eskişehir'e penaltıya baktımda rezalet ,niyeyse hep fener maçına denk geliyor.

3-0 bitti fernandaonun bu futbolla 2 gol atması ilginç maçı izlemeyen biri yanlış yorumlar

---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

galatasaray a gelmiyor yani :D keşke hiçbir takıma gelmese.

1 sene sonra fener penaltı kazanmış gelen yorumlara bak gsnin c.tesi günki penaltısını konuşan yok

yazık oldu alpaslana topalın kırmızı yemesi gerekirdi.

İlk penaltı dediğiniz pozisyonda dışarda bu arada.. Ya onu bunu boşverinde, Mehmet Topal kırmızı görmesi gerekirken adamlar kırmızı gördü 2 sarıdan. Bu pozisyon için niye yorum yapmıyor Fenerli arkadaşlar? :) Böyle bir maç sonrası sevinmek insanların içine nasıl siniyor hayret ya. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri