Günün Maçı

böyle efsane bir oyun yok vallahi.. canerle gökhan hiç yaşlanmasa keşke sırtımız yere gelmez :D

Fenerbahçe L.Moskova Saat 19:00 TRT1

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeye canı Gönülden Başarılar dilerim ..

Bu akşam Hepimiz(Gs,Bjk,Ts,.....) Fenerbahçenin yanındayız

Avrupa maçında bize küfür eden fenerbahce taraftırının tuttuğu fenerbahçeyi desteklemiyorum ve yanında değilim...

Avrupa maçında bize küfür eden fenerbahce taraftırının tuttuğu fenerbahçeyi desteklemiyorum ve yanında değilim...

Biz Fenerbahçe taraftarını desteklemiyoruz hocam , formasında Türk Bayrağı taşıyan ve bir avrupa takımına karşı mücadele eden Türk takımını destekliyoruz...
Bir avrupa takımına karşı Türk takımı Galatasaraya küfür edeninde kanında bir problem vardır..

Tebrikler Fenerbahçem , Vitor'un RVP'yi oyundan alması modumu düşürse de çok iyi futbol oynadık.Gökhan Gönül'e ayrı parantez açalım Allah nazarlardan saklasın.Çok üst düzey oynadı.Ayrıca Caner'de çok iyiydi.
Pereira , bu kadar etkisiz Nani'yi oyundan çıkartmayıp RVP'yi oyundan çıkartmasını ben hazmedemiyorum o yüzden Vitor sene sonu şampiyon olsun veya olmasın yollanmalı.
Avrupa maçında ceza yemeyiz diye Beşiktaş'a küfür etmek yakışmadı kale arkasındaki Fenerbahçe taraftarlarına.Ortalığı germekten başka birşey yapmaz bu olay.Gerek yok böyle şeylere.
Onun dışında Lokomotif Moskova olayı siyasiye çekmeye çalışmış.
CbXB2P4WcAA24b8.jpg

Gol atıp şu resmi gösterse çok net Fenerbahçe taraftarı galeyana gelip ceza yerdik.Gol yemememiz iyi olmuş.
Edit:Resim için fake deniliyor sosyal medya'da gördüm bende.Öyleyse sözüm yok.
Böyle devam.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri