Günün Maçı

Özer Hurmacı ikinci sarıdan Kırmızı gördü ,Dakika 59

İlk sarı kartta hakemi sarı kart göstermeye mecbur etti uzun süre itiraz etti, ama itiraz etmekde haklıydı top eline değil göğüsüne çarpmıştı

---------- Spam Engelliyici 20:24 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

1-1 Gol Podolski dk.63

Gs de Podolskide olmasa varya herhalde tarihinin en kötü sezonunu geçirecek..

Özer'in ikinci sarısı resmen maçın şeklini değiştirdi. Gsli oyuncunun(sanırım donk) bastığı topa vurdu diye adamı oyundan attı. faul bile yok pozisyonda.

Bir Kırmızı Kart daha Trabzon 9 kişi ,Aykut

Bu maç çok konuşulur tartışılır ama eğer 9 kişilik Trabzonu yenemezsen asıl bomba o zaman patlar

hakem şov devam ediyor. süper lig, lig tv decoderlerinin tekelinde olduğu sürece bu hakemler düzelmez.

bu gs ile fbden korkulur ts ile bjknin hakkı da her zaman yenir

renkli takım devri bitti artık varsa yoksa siyah yada beyaz vardırr

umut aynı umut :)

---------- Spam Engelliyici 20:46 ---------- Önceki Mesaj 20:45 ----------

penaltı..

puahahah komedi yemin ediyorum komedi.

---------- Spam Engelliyici 20:48 ---------- Önceki Mesaj 20:46 ----------

Trabzonspor üç kişi kaldı :D maç geçen iki senin özeti adeta :D

Penaltı komedi gibi bu maç çok konuşulur özellikle trabzon yol geçen hanıma dönmüş disiplin 0 bu hami ne işe yarar

penaltı yok. kırmızı yanlış vericeksen bütün futbolculara vericeksin. cavandanın yaptıgı hareketi bütün futbolcular yapıyor ama hiç kırmızı görmedim. tebrikler hakem.

Bir Galatasaraylı olarak böyle bir galibiyeti kabul etmiyorum,Hakem maçı katletti, Umut'un pozisyonu penaltı değil..4 kırmızı kart gösterecek kadar sert bir maç değildi..

Bu hakeme daha mac verdirmezler, ahanda yazdım buraya. :) Penaltı rezalet umut atıyor kendini salih dursunun yaptıgıysa tamamen komedi. Mac mac değil sanki komedi panayırı. En komigide gs tabi 9 kişiye 20 dk gol atamadı artık hakem dedim durun siz.

yazık şu trabzona her sene böyle disiplin yok
Allah sabır versin taraftarına

hayatımda bir çok hakemin katlettiği maç gördüm ama bu kadarını ilk defa görüyorum. türk futbolu bitmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri