Etten duvar olduk kalede =)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Osmanlıspor'ada helal olsun özete baktım şimdi adamların bir atağına yer vermişler .)
beşiktaş ya da fener ikisinden biri bu sezon çeyrek finali görür ama devamını bilemem beşiktaşlıyım ama 3 takıma da başarılar inş göğsümüz kabarır
Osmanlı göremez mi hocam çeyrek finalben 3 takımdan birinden yarı final bekliyorum
osmanlı da takır takır top oynuyor ama tecrübesizlikten gider mi orasını bilemem hiç farketmez inş o oynar yeter ki göğsümüz kabarsın
hocam bilmediğimden soruyorum 10 bin puanımız niye düşecek?![]()
Belçikayla aramızda 1200 puan fark var.
İşte UEFA Avrupa Ligi'nde son 32'ye kalan takımlar
Seri başları:
Beşiktaş
Fenerbahçe
Osmanlıspor
Tottenham
Kopenhag
Lyon
APOEL Nicosia
St.Etienne
Zenit
Roma
Shakhtar Donetsk
Fiorentina
Sparta Prag
Schalke 04
Ajax
Athletic Bilbao / Genk
Seri başı olmayanlar:
Rostov
Mönchengladbach
Legia Warszawa
Ludogorets
Manchester United
Olympiakos
Villarreal
Anderlecht
AZ Alkmaar
Astra Giurgiu
Gent
PAOK
Hapoel Beer Sheva
Krasnodar
Celta Vigo
Athletic Bilbao / Genk
2 belçika takımı seribaşı değil 1 tanesi belli değil daha ertelenen maçları var fb ye anderlect , osmanlıya genk , bjk ye gent gelse çok güzel olur aslında bize denk gelmiyorsa bari en kazıkları gelsin 3 ü de elensin.
Ek olarak bu yıl çok puan toplamamız lazım seneye 10 bin puanımız düşecek.
hocam bilmediğimden soruyorum 10 bin puanımız niye düşecek?
Anladım hocam zaten uefa saçma bir statü getiriyor bildiğiniz üzere işimiz gerçekten zor. Beşiktaşın elenmesi kötü oldu ekstradan puan gelecekti yakalama şansımız artıyordu fakat onun tek etkisi 1 ön eleme daha az oynamak olacaktı. Benim korkum şampiyon olan takımın ön eleme oynaması .Hocam son 5 yılın puanları ele alınıyo 2017 - 2018 e girince 2012 - 2013 deki puanımız gidecek sadece bizim değil her ülkenin ama belçikanın sadece 6 bin puanı var mesela 2012 - 2013 de pek etkilemez onları.
![]()
Burdaki gibi olacak seneye yani belçikayla aramızdaki puan farkı 5 bin olacak onun için bu yıl iyi puan yapıp farkı azaltıp seneye geçmeliyiz belçikayı.
Anladım hocam zaten uefa saçma bir statü getiriyor bildiğiniz üzere işimiz gerçekten zor. Beşiktaşın elenmesi kötü oldu ekstradan puan gelecekti yakalama şansımız artıyordu fakat onun tek etkisi 1 ön eleme daha az oynamak olacaktı. Benim korkum şampiyon olan takımın ön eleme oynaması .
(UEFA'dan yapılan açıklamada, 2018-2019, 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında, ülke puan sıralamasının ilk 4 basamağında yer alan ülkelerin liglerinde, ilk 4'e giren takımların, eleme oynamadan direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacağı bildirildi.)
Birde ön eleme oynayan takımların elenmemesi lazım onlarda etkiliyor diye biliyorum . Bu sene başakşehirin elenmesi gibi . Avrupanın büyük takımlarındaki ekonomik bütçe oldukça bizim işimiz zor tabi bir de futboldan anlamayan kulüp başkanları...Avrupa nin en buyuk 4 liginden her biri 4 tane direk CL ye takim gonderecek.
Siralamada 5. ve 6. olan ulkelerden ilk 2 direk CL bileti.
7. 8. 9. ve 10. sirada olan ulkeler sadece birer takim gonderebilecek CL ye (direk).
10.cu olduğumuz sürece 1 takım yollarız direkt ama 2 yollamak lazım onun için de 5 yada 6.sırada olmak lazım kısa vadeli imkansız gibi görülüyo her yıl en az 8 9 bin puan yapmak lazım 2 takım için 5 6 bin yetmez.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.