Günün maçları

bizim teknik adam neden hep hatalı kadro çıkarıyor anlamadım... rvp oynatmaz, rvp oynatır volkanı kaleye koymaz.. yeni aldıgımız oyuncu niye yok geçen maçta depar atan markoviç mi ne o nerede ? caner nerede ? diego nerede bu takımı futboldan anlamayan birine ver daha iyi kadro çıkarır

bizim teknik adam neden hep hatalı kadro çıkarıyor anlamadım... rvp oynatmaz, rvp oynatır volkanı kaleye koymaz.. yeni aldıgımız oyuncu niye yok geçen maçta depar atan markoviç mi ne o nerede ? caner nerede ? diego nerede bu takımı futboldan anlamayan birine ver daha iyi kadro çıkarır

caner kötü oynadı geçen maç markovic sakatlandı 1 ay sahalardan uzak kalıcak ondan dolayı diego yeni sakatlıktan çıktı 2.yarıda giricek büyük ihtimal volkan kalede olmamasını bilmiyom fabianonun hatası yok bugün

caner kötü oynadı geçen maç markovic sakatlandı 1 ay sahalardan uzak kalıcak ondan dolayı diego yeni sakatlıktan çıktı 2.yarıda giricek büyük ihtimal volkan kalede olmamasını bilmiyom fabianonun hatası yok bugün

1 maç kötü oynadı diye adam mı oynatılmaz..

galatasarayda ki mancini 1 fenerin şu karaktersiz viktoru 2

markovicte yırtık var sanırım kalede avrupada bu gidişle volkanı oynatmaycak galiba .. diego ,caner durumu bilmiyorum adam illa kesiyor bi yerden :D

markovicte yırtık var sanırım kalede avrupada bu gidişle volkanı oynatmaycak galiba .. diego ,caner durumu bilmiyorum adam illa kesiyor bi yerden :D

valla kesiyor illa bir yerden yani tam kadro oynatmıyor anlamadım..

bu arada maçı tv vermiyor dimi ben netten izliyorum da :D

Ulan bir markovic vardı heyecan yaratan o da 2 maç göremeden gitti :(

Türkiye'nin en iyi kadrosu biz de ama lanet olsun her maç diken üstün de geçiyor. Yav koltuğa yayılıp rahat bir maç ne zaman izleyeceğim ben bu sezon

Türkiye'nin en iyi kadrosu biz de ama lanet olsun her maç diken üstün de geçiyor. Yav koltuğa yayılıp rahat bir maç ne zaman izleyeceğim ben bu sezon

bu takım 1sene dağılmadan devam ederse iyi domine eder ligi bu arada ozan çıkmış galiba diego giricek hiç değilse biraz diego rahatlatıcak bizi savunma sağlam olsa zaten bişe olmazdı goller çok basit gollerdi

kadroda volkanı ozanı fabionuyu görünce 50 euro canlıdan celtic e bastım !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri