Hakem sanki biraz yanlı maç yönetiyor![]()
O hakem adam olsa ilk yarıda Selçuğa kartı yapıştırmıştı. Resmen adamın arka baldırına şut attı hakem 2 metre ötesindeydi geçiştirdi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hakem sanki biraz yanlı maç yönetiyor![]()
Hiçbir şeyde adalet olmadığı gibi futbolda da yok ne yazık ki.Bursanın en az 3-0 öne geçmesi gereken maçta gs yata yata maçı alacak gene. Neyse hafta alıcaz boylarının ölçüsünü.
![]()
2. yarıyı açtım bende izliyom bursa ne goller kaçırdı galatasaray yoktan gol attı pozisyonu bile yokkenbakalım nolcak geri kalan dakikalarda
![]()
O hakem adam olsa ilk yarıda Selçuğa kartı yapıştırmıştı. Resmen adamın arka baldırına şut attı hakem 2 metre ötesindeydi geçiştirdi.Neden? Kart görse cezalı duruma düşücek derbide.
Ayak oyunlarından tiksinti geldi artık.
Her derbi maçı öncesinde olan şeyler bunlar. Bak gör yarın bizim maçta kesin birini atarlar haftaya oynamaz.. Büyük ihtmalde Oğuzhan Atiba veya Gökhan Töre falan atılır. Demedi deme. Her sene olan şeyler bunlar.alıştık artık biz.
Yok hocam oğuzhan atılamaz, o zaten cezalı q7 ile birlikte.![]()
hahah her zaman oyun kazanmaz geçen hafta da bjk oynayıp kaybetmişti futbol bu boşuna oflayıp puflamayın![]()
Hamza gittiğinde çok sevinmiştin hocam Mustafa çok iyi çıktı valla barcelona sandım bir an bizim takımı.
takım kötüyse hamza'nın suçu ne anlamadım.Yönetim para yok diyince adam transfer bile yapmadı.Devre arası Mustafa da yapmadan devam etsin.Evet hamzanın gittiğine çok sevindim denizli şuan bişey yapmasa bile haklı elinde berbat bi kadro var ama devre arası takviye yaptıktan sonra 2.yarıda gör bakalım nasıl oynuyo takım hamzanın bi tarafı kalkmıştı 3 kupa alınca kovulmayı hak etti.
takım kötüyse hamza'nın suçu ne anlamadım.Yönetim para yok diyince adam transfer bile yapmadı.Devre arası Mustafa da yapmadan devam etsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.