Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
CL'de oynamak kolay mı adamı oynatmazlar.yasin miikinci lig topcusu o CL de gorduk yasini fln
16 maç 8 gol 4 asistcl de oynamayan adamı gs de ne işi var o zaman. hem diyorsunuz 8 yıldızın biriyiz ama cl kolay mı
poldi kendini bir şey zaman alman şeysi tavırlara bak ne yaptı şimdiye kadar ? ben bir şey yaptığını görmedim
16 maç 8 gol 4 asist
Kayseri - Galatasaray maçını izlerken kimi destekleyeceğimi bilemedimGalatasaraylıyım ama 7 yaşımdan beri Kayseri de yaşıyorum ve çocukuluğumda-lise yıllarında v.s. Kayseri maçlarına giderdim , iyi bir Kayserispor tartarıydım
Maçı Kayseri kazansa Galatasaray Şampiyonlukdan iyice uzaklaşıyor..Galatasaray kazansa Kayseri düşme potasına yaklaşıyor..
Sonuç olarak beraberlik iyi mi oldu onuda bilmiyorum
Hakem takdir haklarını Gs den yana kullandı , Uzatmalarda Musleranın ceza sahası dışında topa elle müdahelesi penaltıydı..
ceza sahası dışında topa elle müdahelesi penaltıydı
burda bir terslik yokmu hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.