Günün Maçları

DAKİKA 29: SERCAN'IN HAREKETİ KONTROLSÜZ
Sol kanattan süratle ceza alanına giren Volkan Şen sağ ayağıyla topu önüne çekmeye çalışırken, arkadan gelen Sercan Kaya kontrolsüz bir müdahalede bulunuyor. Penaltı kararı doğru. Belki kafalarda 'çok basit bir penaltı' yorumları oluşabilir ama ceza alanında kontrolsüz müdahalenin karşılığı penaltıdır. UEFA bu tip pozisyonlarda hakemin yorumuna saygı gösterir.

DAKİKA 40: SERCAN'IN ELLERİ VÜCUDUNDAN AÇIK
Fenerbahçe'nin kullandığı korner atışında top Sercan Kaya'nın sağ eline çarptı. Sercan'ın kolları vücuttan açık olduğu için penaltı kararı doğru. Kış seminerinde hakemlere verilen talimatlara uygun bir pozisyon. Karar doğru.

DAKİKA 46: VOLKAN DEMİREL ZAMANLAMA HATASI YAPTI
Volkan Demirel, Fenerbahçe ceza alanına gönderilen topta zamanlama hatası yapıp Deniz Kadah'a yüklendi. Bu penaltı da doğru.

Beşiktaş Trabzon maçı ne oldu başlamadımı ya link varmı? Yinemi tatil yoksa..

Böyle her hafta ertelenirse ilerde günde iki maç oynayacaksınız

Özeti yeni izledim.ilk Penalti doğru diyenle futbol muhabbeti yapmayın. Bişey bilmiyordur:D

28W47j.png

O kadar takımdan bize denk gelmiş demekki

DAKİKA 29: SERCAN'IN HAREKETİ KONTROLSÜZ
Sol kanattan süratle ceza alanına giren Volkan Şen sağ ayağıyla topu önüne çekmeye çalışırken, arkadan gelen Sercan Kaya kontrolsüz bir müdahalede bulunuyor. Penaltı kararı doğru. Belki kafalarda 'çok basit bir penaltı' yorumları oluşabilir ama ceza alanında kontrolsüz müdahalenin karşılığı penaltıdır. UEFA bu tip pozisyonlarda hakemin yorumuna saygı gösterir.

DAKİKA 40: SERCAN'IN ELLERİ VÜCUDUNDAN AÇIK
Fenerbahçe'nin kullandığı korner atışında top Sercan Kaya'nın sağ eline çarptı. Sercan'ın kolları vücuttan açık olduğu için penaltı kararı doğru. Kış seminerinde hakemlere verilen talimatlara uygun bir pozisyon. Karar doğru.

DAKİKA 46: VOLKAN DEMİREL ZAMANLAMA HATASI YAPTI
Volkan Demirel, Fenerbahçe ceza alanına gönderilen topta zamanlama hatası yapıp Deniz Kadah'a yüklendi. Bu penaltı da doğru.

1. penaltının savunulacak tarafı yok.
kontrolsüz müdahale falan hiç yok hocam.
bunu yazan kim bilmiyorum mhk ise bile yalan. suçlarını örtmeye çalışıyorlar. volkan topu önüne alamıyor, sercan'ın önüne doğru atıyor. sonra ikiside ikili mücadele çerçevesinde birbirine takılıyor. buna penaltı demek olmaz. o onun ayağına vuruyor o onun ayağına vuruyor. tam anlamıyla ikili mücadele. aşırı güç yok. hiçbirşey yok. temiz devam. fb yi karalamak için demiyorum, ben gs liyim, kasımpaşa'nın golü çizgiyi geçip te verilmediği zaman üzülüyorum. malesef futbola hatalar oyunu gözüyle bakılıp çözüm aranmadıkça bu böyle devam eder. tüm ligleri takip ederim, premier lig'de bile bir maçta 2 tane ofsayttan gol verildiğine şahit oldum. art niyet aramıyorum ben. anlık karar vermek burdan bizim yaptığımız yorumlamaya benzemiyor malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri