Kırmızı kartı yemeseydik gene kaybederdik büyük ihtimal ama bu kadar fark olmazdı diye düşünüyorum. Şu da bir gerçek bayern oynadığı futbolla bizim ne kadar üstümüzde olduğunu gösterdi bu akşam.
Bir ara izlerken aklıma sanki mahalledeki 60 yaşındaki amcalar ile profesyonel bir takımın karşılaşmasını izliyormuşum gibi hissettim.Takımın gençleşmesi lazım ligde bir şekilde böyle gider ama Avrupa'da bu şekilde işler çok zor.Bayern'e bakıyorsun her oyuncu patlamaya hazır bomba gibi .Tabi para var bütçe var böyle takım oluşturulabiliyor ama genç yetenekleri bulup takım kurmak çok daha mantıklı geleceğe yatırım açısından.
Hele q7 bugün 1-2 kere haricinde resmen paso top kaybetti.10 kişi kalınca ilerde çoğalamadık bunlarda normal ama bazı gerçeklerin de gözükmesi gerekiyor ligde de oynadığımız maçlar ortada.1 kazan 1 kaybet 1 berabere kal vs . Şenol Güneş'in de artık şu defansı çorba etmesi cidden insanı sinir ediyor .Medel bi orta saha bir libero bi stoper .Tosic, vida kararsızlığı vs. Orta sahada aynı şekilde Tolgay, Oğuzhan vs. Bu kadar değişiklik takımın dengesini bozuyor .
Neyse hayırlısı zaten sonuç maçtan öncede belliydi ama en azından Beşiktaş taraftarı olarak iyi bir futbol izlemek isterdik.