Güvenebileceğim Birisi ?

D
  • Kullanıcı duffycl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

duffycl

Guest
Arkadaşlar kanalımda ufak bir sıkıntı çekiyorum çok ufak bi iş var ve bilmediğim için yapamıyorum güvenebileceğim birisi pm atabilir mi bana rica ediyorum :(

Kanal ayarlarına girdiğimde para kazanmam etkin değil diyor resimde görüldüğü gibi;
http://i.hizliresim.com/El9d6n.jpg
sonra ''adsense hesabı ile yeniden bağlantı oluşturun''a tıkladığımda şu ekran geliyor.
http://i.hizliresim.com/oQ4Wrk.jpg
Değiştir diyorum adsense ekranını açıyor ve gmailimi kabul etmiyor

http://www.ytpara.com/editpost.php?do=editpost&p=424470

Son düzenleme:
Arkadaşlar kanalımda ufak bir sıkıntı çekiyorum çok ufak bi iş var ve bilmediğim için yapamıyorum güvenebileceğim birisi pm atabilir mi bana rica ediyorum :(

Yapabileceğim bir şeyse yapabilirim
İlk önce anlatımını yaparım sonra yapamazsanız tw ile bağlanır hallederiz

Son düzenleme:

sorunun ne oldugunu soylersen resimli anlatim yapariz yada yapan cikar elbet sokma kanali baskasini ne olur ne olmaz olurya kanal ucar calinir felan baskasi tarafindan senin ilk suphe edecegin kisi kanalina soktugun adam olur

sorunun ne oldugunu soylersen resimli anlatim yapariz yada yapan cikar elbet sokma kanali baskasini ne olur ne olmaz olurya kanal ucar calinir felan baskasi tarafindan senin ilk suphe edecegin kisi kanalina soktugun adam olur

veya kanalına bir şey olur (telif, çalınma, flag vs..) o adamdan bilirsin..

Sorun neyse yaz halledebileceğim bişeyse yaparım

Evet nasıl düzeltebilirim acaba ? video yüklediğimde yeşil dolar çıkıyor ama ?

para kaznaması kapanmış bu kanal bitmiş yani yapacak bişi yok..yeni kanala geç

kanalda sıkıntı yok sorun adsensede gözüküyor dolar işareti yandığına göre adsenseye bağlı başka kanal varsa onları kontrol et bide adsenseye bak bi durum ne alemde

kanalda sıkıntı yok sorun adsensede gözüküyor dolar işareti yandığına göre adsenseye bağlı başka kanal varsa onları kontrol et bide adsenseye bak bi durum ne alemde

kapalı adsense diyor yanlış görmediysem? adsense gir bakalım her şey normal mi

Adsense normal arkadaşlar ben herşeye sıfırdan başlamak istiyorum adsense hesabınıda silip yeni adsense yeni kanal falan TW versem bana bağlanabilecek birisi var mı acaba ?

adsenseye yeni mail ekleyip onu yönetici yapsan belki adsensenin mail adresinde birşey vardır

Yeni mail eklemeyi bilmiyorum az önce yeni gmail aldım onunla kanal açıp adsenseye bağlayacağım sorun olmaz heralde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri