Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Koinim.com Güvenilir Yardımcı olabilirim takıldığınız yerde.
BtcTürk Önermiyorum 15 Temmuzda 8 bin tl eft yapmıştım bankasya hesabı kullanıyorlardı o para havaya uçtu benim :SBtc Turk kullanabilirsin.
4 yıldır kullanıyorum.7 haneli işlem yaptım.
hocam bitcoini alma amacınız kazanç elde etmek ise bu konuda benimle birlikte hareket etmeni öneririm 6 tane yurtdışı telegram grubu ile takip ediyorum çok yararlı bir şekilde sürekli elimdeki mevcut btc'yi arttırıyorum.araştırdım biraz güvenilir gibişimdi araştırma yapıyorum bu ay iyice konuya hakim olayım akabinde size danışırım,
küçük ve cahilce bir soru; bitcoin için minimun satın alma ücret var mıdır? örnek bin tl
BtcTürk Önermiyorum 15 Temmuzda 8 bin tl eft yapmıştım bankasya hesabı kullanıyorlardı o para havaya uçtu benim :S
Hocam o kısmı beni ilgilendirmiyor ama ben parayı kimin hesabına eft yapmışım ? Dekont vs herşeyi yolladım paranın o hesaba geçtiğine dair ama benim yatırdıgım parayı sitede yansıtmadılar havaya uçtu yani o para.Bu Btc Turk kaynaklı bir sorun mu yoksa BankAsya kaynaklı bir sorun mu?
Btc Turk kaynaklı ise sorunu mutlaka çözerler.
Hocam o kısmı beni ilgilendirmiyor ama ben parayı kimin hesabına eft yapmışım ? Dekont vs herşeyi yolladım paranın o hesaba geçtiğine dair ama benim yatırdıgım parayı sitede yansıtmadılar havaya uçtu yani o para.
Peki sizce ben o paramı nasıl alıcam ?Btc Turk hesabına eft yapmışsın ancak banka parayı kullanmalarına izin vermemişse haklı olarak hesabına eklemezler.Sorun onlardan kaynaklanmıyor çünkü.
Peki sizce ben o paramı nasıl alıcam ?
Sorun banka kaynaklı görünüyor.Gönderim iadesi talep etmelisin.
Önerdiğin koinim.com'da aynı sorunu yaşarsa onlar da hesabına eklemezler.Çünkü onlar kaynaklı bir sorun değil.
Geçen yıl başlarında Btc Turk'un banka hesaplarına el konuldu.Bir kaç hafta sonra hesabımdaki bitcoinler güncel kurdan bozulup hesabıma TL olarak gönderildi.
Yani hesabımıza el konuldu deyip ödeme yapmayabilirlerdi.Bunun yerine ödemeyi seçtiler.
TMSF ilgileniyor artık diyorlar napıcam ben bu durumda nasıl alabilirim ? bankasya devlet el koydu çünki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben çok iletişime geçtim fakat dedikleri şu tmsf'den alıcaksınız siz parayı buradan deil.Bu konuda fazla bir bilgim yok.
İşe BtcTurke mail atarak başlayabilirsin.Bu konuda bilgi talep et.
ben çok iletişime geçtim fakat dedikleri şu tmsf'den alıcaksınız siz parayı buradan deil.
hocam hiç görüşmedim açıkcası fetöcü buda derler diyeTMSF ile bu konuda görüştün mü peki?
Mutlaka çıkar bir yol vardır.
hocam hiç görüşmedim açıkcası fetöcü buda derler diye![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.