Güvenlik Belgesi Yenileme Eğitimi Hakkında

tuncay1979

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yt işlerin bozulması nedeni ile 10 sene önce çalıştığım yere tekrar işe başladım Ama nedense bir türlü ısınamadım Benim güvenlik sertifikam var tekrar yenilemeyi düşünüyorum yenileme eğitimi için tekrar hastaneden salık raporu falan istiyorlarmı bir iki kursu aradım ilk başta harç parası ve eğitim ucreti olarak 300 tl para istediler Yarın kayıt olmaya gideceğim ama siz kıymetli arkadaşlara da bir danışayım dedim Belkı aramızda guvenlik sertıfıkası yenileyen arkadasımız vardır diye Sizce yenileme değermi güvenlik sektoru ne durumda güvenlik olarak çalıstığım ıcın biliyorum iş üretimde çalısanlara göre rahat ama çok sorumluğulu var artı fazla saat çalıstırma olayı var idi Şimdi durumlar nasıl acaba güvenlik olarak çalısan arkadaşlar memnunmu Benim yaş 38 boy 170 kılo 88 falan 15 ay once vucut geliştirmeye tekrar başladım ve hiç bırakmadan devam edıyorum Bu fiziksel özellıkler ve yaş guvenlik işi ıcın uygunmu yada hiç macera aramayıp işime devammı etmelıyım çok kararsız kaldım Cevap yazan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkur ederım

Yenileme için sağlık raporu istemiyorlar ,kursa yenileme diye kayıtlı ol ücretini öde,resim diploma fotokopisi bir kaç evrak.Kursa katılmana derslere girme zorunluluğun yok sınavdan geçme kalma bile Yok ben hepsini a yaptım çıktım,silahlı ise sınava gitmezsen silahsiz olarak düşüyor.Sınav açıklanınca valilik imza attıktan sonra güvenlik şubeye evraklarını teslim ediyorsun güvenlik soruşturmam tamamlandıktan sonra geçççi 1 aylık görev yapmabilmrn için kağıt veriyorlar 15 20 gün içinde PTT kargo ile eline ulaşır.

---------- Spam Engelliyici 07:27 ---------- Önceki Mesaj 07:20 ----------

Yapmam dediğim bir meslek ama hayat şartları ve görev yaptığım yerden dolayımı artık bilemem 35 yaşından sonra kesinlikle yapılacak bir meslek değil

Yenileme için sağlık raporu istemiyorlar ,kursa yenileme diye kayıtlı ol ücretini öde,resim diploma fotokopisi bir kaç evrak.Kursa katılmana derslere girme zorunluluğun yok sınavdan geçme kalma bile Yok ben hepsini a yaptım çıktım,silahlı ise sınava gitmezsen silahsiz olarak düşüyor.Sınav açıklanınca valilik imza attıktan sonra güvenlik şubeye evraklarını teslim ediyorsun güvenlik soruşturmam tamamlandıktan sonra geçççi 1 aylık görev yapmabilmrn için kağıt veriyorlar 15 20 gün içinde PTT kargo ile eline ulaşır.

---------- Spam Engelliyici 07:27 ---------- Önceki Mesaj 07:20 ----------

Yapmam dediğim bir meslek ama hayat şartları ve görev yaptığım yerden dolayımı artık bilemem 35 yaşından sonra kesinlikle yapılacak bir meslek değil

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için Ben kursa kayıt oldum önümüzdeki hafta 1 haftalık eğitim başlayacak resim vs evrakları teslim ettim nisan ayının 2. de sınav olacak Bu sınavdan sonramı tekrar evrak toplayı emnıyete teslim edeceğim kaç ayda belgem yenilenir acaba Çünkü bir an once şu ankı işden ayrılıp tekrar güvenlik işi bulup yapmayı dusunuyorum Bende aynen sizin gibi düşünüyorumdum güvenlik işi yapılmaz diyordum ama daha beterıne düşünce fıkrım değişti

Sınavdan 4 hafta sonra sınav açıklanıyor.Geriside tamamen yaşadığınız şehirle alakalı. Vali yardımcısı kurdunuzun teslim eden evrakları ne kadar sürede imzalar.Samsunda 1 hafta sürdü , sonra evrakları güvenlik şubeye teslim edeceksiniz güvenlik şube ne kasar sürede soruşturmanızı tamamlar Samsun 10 gün sürdü.Sonrası önemli değil 1 aylık geçimi kimlik veriyorlar 1 aya da kalmaz PTT kargo asıl kimliğinizi getiriyor

Bugun yenileme sınavına girdim Hiç ders çalısmadığım halde güvenlik hukuku bilgim çok iyi olduğundan sınvadan 70-90 arası bir puan beklıyorum Sınava giden başka arkadaşlar var ise onlarada başarılar dilerim Bizi sınav öncesi bilgilendıren guvenlik şube müdürü tam duyamadım ama falan tarıhden ıtıbaren kesınlıkle guvenlik kartı olmadan güvenlik çalıstırılamayacak dedi Guvenlik olarak çalısan varsa suresı dolmadan yenılemeyı yapmasını tavsıye ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri