Arkadaşlar genellikle tarih ile ilgili meraklandırıcı videolar çekiyorum ve açıkçası iyi izlenimler de alıyorum. Bundan dolayı işe biraz daha asılmak istedim fakat öğrenci olduğumdan dolayı maksimum 200 TL ayıracak durumum var. İki ürün arasında kaldım, ilki Boya bm-m1 diğeriyse Lastvoice BM800
Masaüstü videolar çekim yapacağımdan BM800 bana daha mantıklı geliyor fakat Boya bm-m1'in ses kayıt kalitesine baktığımda acaba o beni götürebilir mi diye düşünüyorum.
Şu sıralar iphone 7 ile ses kaydı alıyorum aslında bu da işimi görüyor fakat sesi temiz ve düzgün yapabilmek için çok montajdan geçiriyorum bu da biraz vermek istediğim vurguları, duyguları siliyor gibi hissediyorum.
Bu mikrofonlar dışında önerilerinize de kabulüm.
Masaüstü videolar çekim yapacağımdan BM800 bana daha mantıklı geliyor fakat Boya bm-m1'in ses kayıt kalitesine baktığımda acaba o beni götürebilir mi diye düşünüyorum.
Şu sıralar iphone 7 ile ses kaydı alıyorum aslında bu da işimi görüyor fakat sesi temiz ve düzgün yapabilmek için çok montajdan geçiriyorum bu da biraz vermek istediğim vurguları, duyguları siliyor gibi hissediyorum.
Bu mikrofonlar dışında önerilerinize de kabulüm.