güzel fiyat gelirse satabilirim

• Kullanıcı batı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

batı

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (satıldıktan sonra)
Kanal Kategorisi : (çizgi film)
Kanal Dili : (ingilizce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (06.09.15)
Abone Sayisi : (550)
izlenim Sayisi : (300k)
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (15-25 $)
Kanal Satis Fiyatiniz : (min:2000 $ üzeri teklif)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : merhaba arkadaşlar. herkesin kandili mübarek olsun. bir adet quiz çizgi film kanalım var. eylül de açtım 54 videolu. kasım ayı ve bu ay resmen patlama yapmış. bana da toplu para lazım düğünden ötürü. aşağıda son 28 gün ekran görüntüsü var. aralık ayı dolunca quiz hesaba kesinleşecek artık. güzel bi fiyat verilirse satsam diyorum. fikirleriniz tavsiyeleriniz nedir.

Son düzenleme:
Hocam kanal güzelde kanal satma tarzınız yanlış kanal satış şablonuna göre düzenleyin konuyu.

eski youtube olsa 1500 dolara kaçmazdı bu kanal:) ama şuan çok riskli

eski youtube olsa 1500 dolara kaçmazdı bu kanal:) ama şuan çok riskli

teşekkürler üstad. ama neden riskli dediniz anlamadım. kıyım olmuş sanırım. ama bu kanal kapanmamış sonuçta. 28 günde 500 dolar kazanmış. sizce satsam mı satmasam mı :)

evet malesef toplu para ihtiyaç acil. çünkü düğün baya maddi olarak yordu. borç aldık sağdan soldan. takıda az geldi :(

Hocam eskiden olsa takılar düğünün masrafını karşılardı :D

Hocam borcunuz acil ise satın çünkü bunun daha kesinleşmesi var ödeme alması var uzun iş.

teşekkürler üstad. ama neden riskli dediniz anlamadım. kıyım olmuş sanırım. ama bu kanal kapanmamış sonuçta. 28 günde 500 dolar kazanmış. sizce satsam mı satmasam mı :)

eski youtube olsa bunun içindeki 500 dolar garanti grafiğe bakında bu kanalın günlüğü min 70 80 dolar sanırım kanal alındıktan sonra bir 15 20 günde bana çalışsa 2000 dolara yakın bir tutar ederdi kapansa bile paramı alıyordum ama şimdi eski tadı yok bu işlerin

eski youtube olsa bunun içindeki 500 dolar garanti grafiğe bakında bu kanalın günlüğü min 70 80 dolar sanırım kanal alındıktan sonra bir 15 20 günde bana çalışsa 2000 dolara yakın bir tutar ederdi kapansa bile paramı alıyordum ama şimdi eski tadı yok bu işlerin

ekim ayında 40 dolar kesinleşmiş ve partnere yansımış. fakat ben paypal tanımlamadığım için ödeme yapılamamış içinde kalmış :) bi de merak ettiğim partnerdeki ad soyadla paypalda ki ad soyad aynı mı olmalı. yoksa ödeme gelmez mi.? ve sizin bütçeniz varsa almayı düşünmezmisiniz.

ekim ayında 40 dolar kesinleşmiş ve partnere yansımış. fakat ben paypal tanımlamadığım için ödeme yapılamamış içinde kalmış :) bi de merak ettiğim partnerdeki ad soyadla paypalda ki ad soyad aynı mı olmalı. yoksa ödeme gelmez mi.? ve sizin bütçeniz varsa almayı düşünmezmisiniz.

quiz artık paypala ödeme yapmıyor diye biliyorum ben hep webmoney kullandım. isim soy isimde önemli değil diye duymuştum zamanında. Bütçe varda benim de düğün hazırlığındayım riske atamam zaten musluk kapandı ayda 3 4 bin dolardan 300 dolara kadar düştük:)

quiz artık paypala ödeme yapmıyor diye biliyorum ben hep webmoney kullandım. isim soy isimde önemli değil diye duymuştum zamanında. Bütçe varda benim de düğün hazırlığındayım riske atamam zaten musluk kapandı ayda 3 4 bin dolardan 300 dolara kadar düştük:)

hayırlı olsun üstad. düğün hazırlıkları epey yoruyor insanı. quiz de paypal a ödeme var yazyor ama. zaten o seçeneğide koymuşlar menüde :) bütçe fazlanız varsa düğünden fazlası yani düşünün bi. ben acemiyim bu işlerde ama siz biliyorsunuz.

hayırlı olsun üstad. düğün hazırlıkları epey yoruyor insanı. quiz de paypal a ödeme var yazyor ama. zaten o seçeneğide koymuşlar menüde :) bütçe fazlanız varsa düğünden fazlası yani düşünün bi. ben acemiyim bu işlerde ama siz biliyorsunuz.
Dashboardda var ama ödemeyi gondermiyorlar 3 4 ay once mail attilar herkese degisin diye artik paypal odenmeyecek dediler webmonry vrya banka bilgisi girin

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dashboardda var ama ödemeyi gondermiyorlar 3 4 ay once mail attilar herkese degisin diye artik paypal odenmeyecek dediler webmonry vrya banka bilgisi girin

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haydaaa :) o zaman banka bilgisi gireyim ben üstad. banka bilgiside dolar hesap olacak tabi demi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri