güzel memleketim ne hale geldi

üzücü bir durum. polisin üstüne molotof atmak işmi yani, geziparkçılarda aynısını yapmıştı. sağı solu yıkmak esnafı polisi taşlamak nedir abicim ya. Bunların hepsi bu memleket için birer kurt. çıksan iki tanesini salladırsan , bu seferde vay evladımızın gösteri yapma hakkı yokmu, insani haklar nerde, halkların özgür kardeşliği nerde,bilmem eşit oranda karşılık verin, falan filan... anırır dururlar...Ya sabır...

benim beynim artık devlet işlerini almıyor görünce beynime kan gitti resmen ben polis olcam beni araçta yakıcaklar kendimi koruyamacağım nasıl memlekette güvenliği sağlıcam biri çıkıp anlatsa şu siyasetcilerin yahu işıd denen 10000civarı terörist bunları ağlattı resmen şehirlerini ele geçirdi hepsi kaçtı amerikadan yardım istediler şimdi biz işid yaptığını yapamıyoruz kimse burada siyaset var demesin insan olan elini vicdanına koyar hayvan ölürken vicdanlı olanlar burada asker polis yakılırken izliyor sadece allahtan korkunya vallahi bukadar insafsızlık bukadar mındar insan olamaz ne istiyorsunuz ayrılsanız ışid gibi 2-3 örgüt gelse kadınlarınıza zarar verse çocuklarınınzı öldürüp kafasıyla top oynasa onumu istiyorsunuz siz devlet kursanız nasıl korunacaksınız daha ne istiyorsunuz hertürlü hak verildi artık hak değil kan istiyorlar kan!!!

Umarım gece gece çok güzel siyaset yaparsınız arkadaşlar, Konu takibimde. En ufak bir atışmada tarafları süresiz uzaklaştıracağım.

kimse siyaset yapmaz siyasi amaçlı yapmadımda bu tabloyu görenler elini vicdanına koyup biraz düşünmeli çözüm üretmeli şuana kadarki çözümler iyiye gitmiyor bunu ben evde anladım anlaması gerekenler anlamazlıktan geliyor

hocam herşeyin başı eğitim. eğitim de uzun vadeli bir yatırım ve maalesef verilen kararların sonuçları görülmeden sistem yeniden değişiyor. ben öss'ye girdikten sonra kaç kere değişti sınav sistemi. yetenekli insanlarımız var ama onlar da bir fırsatını bulup yurtdışına gidiyor. keşke beyin göçünün de önüne geçsek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri