:) Güzel Pipisi Kesilen Çocuk :D

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
Saldırı anını çok iyi anlatmış :) hayat zor be bir anda gözlerini açıyorsun bu annen bu baban diyorlar başlıyorsun hayata okuman çalışman lazım diyorlar hep bir yük bindiriyorlar o da yetmiyor aşk para sorumluluk dertli günler ölümler hepsini üzerine yıkıyorlar iyide ben bunların hiçbirini bilmeden geldim benim suçum ne

Son düzenleme:
benim kardeşimde 4 5 gün sonra sünnet olcak o daha fena olcak bakalım hayırlısı :D

Bari bi lokal yapalardı çocuk ağrıyor diyor. :) Bizim sünnet vakaları sıfır travmasız geçiyor. :) Önce volatil anestezik (gaz) ile uyutup daha sonra damar yolu falan açıyoruz. Bi de lokal yaptık mı çocuk mis gibi ağrısız ve travmasız bi şekilde uyanıyor. :)

Ya kemal ekşioğlu her videoya isim basıyorsun ya gören de hepsinin telif hakkını alıyor zanneder.

Çocuk Erzurumlu :D
Ben de Erzurumluyum nerde olsa tanırım bu konuşma tarzını. Erzurum ağzı be gurban olim sene :D

:D aynen hocam iyiki bu adam youtube işine girmiyor bir girse hepimizi telif yağdırır benim videoları atıyorsun diye :D

Youtube'da da kanalları vardı en son şimdi noldu bilmiyorum ama enteresan yani her şeye ismini soyismini kazıyor yani videoları çekiyor onu geçtik yapıyoruz ama isim soyisim verip özgünleştirdiğini sanıyor o kafa çok ilginç :)

Konu Dışı Bir sorum olacak mesela k.e adl kişi videoya logo basmış hadi biz bu videoyu yt ye yukleyecegız peki logoyu nasıl silecegız :d fluu mu yapacagız :D

Konu Dışı Bir sorum olacak mesela k.e adl kişi videoya logo basmış hadi biz bu videoyu yt ye yukleyecegız peki logoyu nasıl silecegız :d fluu mu yapacagız :D

k.e bassın logo :D o herşeye basıyor kendi logosunu :D cezmi bir bu 2 :eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri