Güzel zaman geçirmek için film önerirmisiniz?

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Her gece 1 film izlemeden uyuyamıyorum, artık alışkanlık oldu bu bende :o

aradım ama güzel bir film bulamadım. Türkçe dublaj ve korku, erotik kategorisinden uzak bir film önerene sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

İyi forumlar.

Kesinlikle "A Clockwork Orange" İzle derim. Kitabını bile bitirdim hayatımda izlediğim en güzel film.

Teşekkür ederim arkadaşlar listeye alıyorum dediklerinizi. Sırayla yarına kadar izlerim. Jackı izledim önceden güzeldi.

İnception
Kimliksiz
Limitsiz
Wanted
Hükümet Kadın

sırasıyla izle bunlar seni 5 gün idare eder :)

Film sitesi Öneriniz varmı

Siteden izlemem. Rahatsız edici reklamlar felan oluyo. Siteden linki alıp direk izlerim. Mesela dene bunu.

filmleride vkdan bulurum. yada google

VK | Video Ext

---------- Mesaj saat 02:06:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:13 civarında gönderildi. ----------

Fullhdfilmizle.org | Full Hd Film İzleme Keyfinin Tadını Çıkarın süper film sitesi, vizyondakiler direk burada 1 haftaya kadar :) Ayrıca Aamir Khan Kesinlikle şiddetle tavsiyem :D Eğer izlemediysen Ghajini'den başla derim, zaten izlemeyen atsın kendini balkondan :) Eğer izlediysen diğerlerini de izlemişsindir :))

Ghajini'nin Türkçe dublajlısı yokki :(

Siteden izlemem. Rahatsız edici reklamlar felan oluyo. Siteden linki alıp direk izlerim. Mesela dene bunu.

VK da tek sıkıntı en kalitelisi 720 keşke daha kaliteli videolar olsa iyi olacak ama dediğiniz daha mantıklı sitelerde abuk sabukk reklamlar çok çıkıyo heryerden bir reklam fışkırıyo Birde bunun 1080 olanını bulsak çok iyi olacak
teşekkürler

filmleride vkdan bulurum. yada google

VK | Video Ext

---------- Mesaj saat 02:06:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:13 civarında gönderildi. ----------

Ghajini'nin Türkçe dublajlısı yokki :(

O filmin tadı altyazıyla çıkyo zaten, dublaj bozardı, emin ol bana güven :D sonra gelip yazacaksın buraya yaa ne filmdi, aamir khan'ın başka filmleri yokmu diye :D sonra da 3 idiotsdan devam edersin izlemediysen.

derleidm arasından iyileri seçtim. yarına yetmez :) forum ve youtubeye takılmasam günlük min 3 film max 5 izlerdim ama şimdi 1 film izliyorum son zamanlar. film izlerken rahat oluyorum

webteizle.org arkadaşımın sitesi hertürlü istediğin filmi 720p bulabilirsin hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri