H*cking ve security ne durumda ?

KaYZeRSoZe

Platin Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak. Hep özgün ve kendi çektiğimiz videoları tartışıyoruz en iyiler onlar diye peki hacking tarzı eğitim videoları ile ilgili videolar youtube'de yasak mı ? bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabılırse sevinirim.

hackingde neymiş-ben kredi kartı şifresi çalma yöntemini anlatan yabancı video gördüm youtube de ))

Reklam çıkar çıkmasınada düzgün para kazanamzsın onlardan bana öyle geliyor. Kitlesi geniş değil o kadarda.
Ha "facebook şifresi çalma" falan diye olmayacak şeyler hakkında insanları sadece videoyu açtırtma amaçlı aldatma videoları yapmazsan videolarının fazla izleneceğini düşünmüyorum ama denemekte fayda var.

Sıkıntı olmaz hepsınde reklam çıkar, ama ne kadar getiri sağlar orası muamma tabi :)

Denemek lazım :)

Reklam çıkar çıkmasınada düzgün para kazanamzsın onlardan bana öyle geliyor. Kitlesi geniş değil o kadarda.
Ha "facebook şifresi çalma" falan diye olmayacak şeyler hakkında insanları sadece videoyu açtırtma amaçlı aldatma videoları yapmazsan videolarının fazla izleneceğini düşünmüyorum ama denemekte fayda var.

Yok videonun içeriği kendim çekeceğim için özgün EN/TR/ yada EN/DE şekinde olabilir o tarz sahte videolar olmucak sırf hit çekmek için :) reklamdan yana sorun yoksa denenebilir.

Muhammed Mastarın yazılım eğitimleri 1 milyon izlenmiş.Ancak 2011 koymuş videolarını.Yani çok iyi izlenim almaz ama aboneniz odaklı olur.

eğer türkçe çalışacaksan başlıkları etkileyici girmen lazım .
Facebook şifre çalma , facebook şifre kırma vs gibi .
yoksa para kazanamazsın .

yabancı çalışırsanda , yine youtube abone kasma , facebook abone kasma vs gibi başlıklar yazmalısınki ilgi çekip izlensin .

eğer türkçe çalışacaksan başlıkları etkileyici girmen lazım .
Facebook şifre çalma , facebook şifre kırma vs gibi .
yoksa para kazanamazsın .

yabancı çalışırsanda , yine youtube abone kasma , facebook abone kasma vs gibi başlıklar yazmalısınki ilgi çekip izlensin .

Yok kesinlikle o tarz videolar koymıcam orta+prof. seviye videolar olucak ingilizce türkçe yada ingilizce almanca dil içeriği olucak videolar otomatik çevirien bit notepad gibi. bakalım yakın zamanda denicem teşekkür ederim herkese yorumları için.

Hic bir sorun olmuyor. Tht'deki uyelerin cogunlugu youtube uzzerinden yapiyorlar anlatimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri