Merhaba,
Haber siteme haber cekme botu yazdiracagim.Haberleri alacagim yer bana Haberleri hangi yollarla cekebilecegimi belirtmis.
FTP-Push,FTP-Pull,HTML-Pull,SQL-Push,Haber havuzu girisi ve RSS diye belirtmis.
Bot,Yukardaki seceneklerden benim PHP Haber Scriptime en uygun olan secenege yazilacak,Haber basligi,Haber özeti,Haber icerigi ve resmi
sorunsuz bir sekilde o Sayfaya haber düstükce benim sayfama aktarilacak.
Benim kullandigim haber scripti bu, Haber Yazilimi - Haber Paketleri - Haber Scripti - Haber Sitesi
Ayrica benim scripti incelemesi icin team ile baglanti da yapabiliriz.
Konu ile ilgili dönüslerinizi skypeden yapabilirsiniz,Skypeden sesli görüsme ile detaylar konusulur.Fiyatta anlasacagim arkadasa botu yazdiririz.
Lütfen konuda tecrübeli arkadaslar yazsin.
---------- Spam Engelliyici 19:31 ---------- Önceki Mesaj 18:19 ----------
aktif
Haber siteme haber cekme botu yazdiracagim.Haberleri alacagim yer bana Haberleri hangi yollarla cekebilecegimi belirtmis.
FTP-Push,FTP-Pull,HTML-Pull,SQL-Push,Haber havuzu girisi ve RSS diye belirtmis.
Bot,Yukardaki seceneklerden benim PHP Haber Scriptime en uygun olan secenege yazilacak,Haber basligi,Haber özeti,Haber icerigi ve resmi
sorunsuz bir sekilde o Sayfaya haber düstükce benim sayfama aktarilacak.
Benim kullandigim haber scripti bu, Haber Yazilimi - Haber Paketleri - Haber Scripti - Haber Sitesi
Ayrica benim scripti incelemesi icin team ile baglanti da yapabiliriz.
Konu ile ilgili dönüslerinizi skypeden yapabilirsiniz,Skypeden sesli görüsme ile detaylar konusulur.Fiyatta anlasacagim arkadasa botu yazdiririz.
Lütfen konuda tecrübeli arkadaslar yazsin.
---------- Spam Engelliyici 19:31 ---------- Önceki Mesaj 18:19 ----------
aktif