Haber İçerikli Web Sitesine Editörler Aranıyor..!

MesutMesut

Kayıtlı Üye
Web sitesi
youtubesat.com

SONOKEY arkadaşın hazırlamış olduğu ve şu an GOOGLE NEWS kaydı alana kadar haber girişlerini yaptığımız sitemizin belirli bir kategorisinden sorumlu olacak ve haber girişi yapacak, girdiği haberlere kendi yorumunu katmadan, ancak yeniden yazarak (özgün) oluşturacak GÖNÜLLÜ haber sitesi editörleri arıyoruz.

Google news kaydı aldıktan sonra ise karşılıklı görüşme sonrasında anlaşma sağlanması durumunda ÜCRETLİ olarak çalışmayı düşünen arkadaşlar ile yola devam edilecektir.

Kendi sitelerini açmayı düşünen ve tereddütte kalan arkadaşlara da en azından bir tecrübe olur diye düşünüyorum.

İlgilenenler arkadaşlar PM göndersinler lütfen.

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

Valla URL'de ki kategori ismine bakınca gayet uygun bir bölüm gibi görünüyor.Hem içerik girişi yapıp hem ücret istemeyecek öyle mi ? Valla böyle bir durum varsa bende 5 tane alırım helalinden.News kaydını alınca evli evine köylü köyüne ama.

Valla URL'de ki kategori ismine bakınca gayet uygun bir bölüm gibi görünüyor.Hem içerik girişi yapıp hem ücret istemeyecek öyle mi ? Valla böyle bir durum varsa bende 5 tane alırım helalinden.News kaydını alınca evli evine köylü köyüne ama.

Arkadaşım ben konuda günde şu kadar çalışacak, günde bilmem ne kadar haber giriş yapacak tarzında bir yorum yazmadım. Gönüllü olarak haber girişi yapmayı isteyen, konuyla alakalı en azında kendini geliştirmek isteyen ve bu işe atılmayı düşünüpte nelerle karşılaşacağını kestiremeyen arkadaşlara bir kapı aralıyorum...

Ayrıca news kaydını da aldıktan sonra, site tam anlamıyla faaliyete geçtiğinde bu arkadaşları da yarı yolda bırakmayacağımı, çalışmaya devam etmek isteyenler ile ücret karşılığında yola devam edeceğimi açıkça yazdım...

News kaydını alınca evli evine köylü köyüne diye bir imada bulunmadım. Konuyu baltalayıcı yorumlar yazmaktansa hiç yazmayın...

Tartışma ortamı olmaması açısında da cevap yazmazsanız sevinirim...

BOL KAZANÇLAR...

Hocam R10 dan editör bul. Bu iş sektör olmuş ciddi rakamlar dönüyor. Kimse zevkine sana özgün haber yazmaz. News kaydından sonrada zaten özgünle kasıp news te tutunamazsın yada çok iyi bütçen olacak ancak öyle.
kolay gelsin.

Hocam R10 dan editör bul. Bu iş sektör olmuş ciddi rakamlar dönüyor. Kimse zevkine sana özgün haber yazmaz. News kaydından sonrada zaten özgünle kasıp news te tutunamazsın yada çok iyi bütçen olacak ancak öyle.
kolay gelsin.

Hocam öncelikle görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...

Dediğiniz gibi editörlük işi bir sektör haline geldi ama yinede gönüllü olarak yapanlar var yada bu işe atılmak isteyip te acaba yapabilir miyim diye düşünenler için bir fırsat diye düşünüyorum... Sağolsun 2 arkadaş gönüllü olarak yazıyorlar...

News kaydından sonra ise hem özgün hemde ajans aboneliği ile devam etmeyi düşünüyorum... Ama her zaman özgün için editörle çalışmak en makbulüdür... News kaydından sonra mevcut gönüllü çalışan arkadaşlar ile ücretli olarak devam edebilirim onlara kalmış... Yada dediğiniz gibi sektörden editör takviyesi yapabilirim... Yani şuan gönüllü çalışan arkadaşlar en azından news kaydı alana kadar kendilerini de geliştirmiş olacaklar...

Bütçe meselesine gelince news kaydından sonra gerekli reklamlar ve sosyal ağ desteğiyle İnşallah hedeflediğimizden daha iyi yerlere geliriz...

BOL KAZANÇLAR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri