Haber kanalından anlayanlar

Aytekinet

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 20 gün önce yabancı haber kanalı açtım çıkan haberleri anında youtube atıyorum, sürekli pc başındayım günlük 15 saat civarı.

Düşen haberlerin başlıklarını değiştiriyorum.
Videoyla alakalı etiketleri çeşitlendiriyorum.
Açıklamada haber yazılarını yazıyorum.
Küçük resimi videoyu inceleyerek kendim caps çekip atıyorum.

Sonuç izlenmem 20 günde 1645 ve 42 doğal abone. Kazançlar zaten hiç diyecek kadar az.

Ytparanın yardımlaşmayı sevdiğini biliyorum, o yüzden banada yardım ederseniz sevinirim.

Yaklaşık 20 gün önce yabancı haber kanalı açtım çıkan haberleri anında youtube atıyorum, sürekli pc başındayım günlük 15 saat civarı.

Düşen haberlerin başlıklarını değiştiriyorum.
Videoyla alakalı etiketleri çeşitlendiriyorum.
Açıklamada haber yazılarını yazıyorum.
Küçük resimi videoyu inceleyerek kendim caps çekip atıyorum.

Sonuç izlenmem 20 günde 1645 ve 42 doğal abone. Kazançlar zaten hiç diyecek kadar az.

Ytparanın yardımlaşmayı sevdiğini biliyorum, o yüzden banada yardım ederseniz sevinirim.
video sayın kaç ?

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] O kadar kanalla uğraşamam hocam. Tek kanalı tuttursam yeter. [MENTION=4672]ersoydemir[/MENTION] Video sayısı 100e yakın video sayısı var hocam.

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] O kadar kanalla uğraşamam hocam. Tek kanalı tuttursam yeter. [MENTION=4672]ersoydemir[/MENTION] Video sayısı 100e yakın video sayısı var hocam.

Sadece haber kanalından güzel gelirler edebilirsiniz ama bu seni bir zaman kadar tatmin eder, kategorileri ve kanalları çeşitlendirerek riske girerek çok güzel paralar kazanabilirsin. Ayrıca haber kanalının abonesi ve izlenmesi patlama olmadığı sürece az oluyor ama yinede, patlama dışında tek kanala 3-4 TL getirebilir günlük...

Sadece haber kanalından güzel gelirler edebilirsiniz ama bu seni bir zaman kadar tatmin eder, kategorileri ve kanalları çeşitlendirerek riske girerek çok güzel paralar kazanabilirsin. Ayrıca haber kanalının abonesi ve izlenmesi patlama olmadığı sürece az oluyor ama yinede, patlama dışında tek kanala 3-4 TL getirebilir günlük...

Şuan kanalda politika savaş önemli konulardan oluşan videolar var sadece.
Magazin için farklı bir kanal açtım. Magazinin izlenmesi iyi ama az tıklanma var tek tük.Gelir düşük. Belki ilerde haber kanalını sağlık magazin diye çeşitlendirebilirim. Ama şuan yerlerde sürünüyor.

Şuan kanalda politika savaş önemli konulardan oluşan videolar var sadece.
Magazin için farklı bir kanal açtım. Magazinin izlenmesi iyi ama az tıklanma var tek tük.Gelir düşük. Belki ilerde haber kanalını sağlık magazin diye çeşitlendirebilirim. Ama şuan yerlerde sürünüyor.

Politik ve savaş içerikli videoları ele aldığını varsayalım. Bu tür videolarda kesinlikle şiddet ve insan bedeninin uygunsuz durumlarda görüntülenmesi youtube tarafından istemeyen içeriktir. Dikkatli olmalısın.

42 abone bence gayet güzel önceliğin direk para kazanmak değilde işi kavrayıp abone kazanmak olsun abone sayın ne kadar fazla olursa ilerde atıcağın videoların patlama oranı daha yüksek olur ve kanalı büyütebilirsin benim kendi görüşürüm bende daha çok yeniyim ve türkçe haber çalışıyorum sürekli güncel tutuyorum internete düşen her haberi anında kanala atıyorum daha 5 gün oldu toplan izlenme 3k

[MENTION=3297]yigit0can[/MENTION] videoları izleyip atıyorum hocam o dediğin gibi şiddet ve vb. şeylerden uzak videolar.
[MENTION=5587]Tunahan06[/MENTION] inşallah dediğin gibi olur hocam, ben sıkıntı olmayacak yeni yollar deneyerek devam edeceğim bakalım. Bende daha yeni öğreniyorum çünkü.

[MENTION=3297]yigit0can[/MENTION] videoları izleyip atıyorum hocam o dediğin gibi şiddet ve vb. şeylerden uzak videolar.
[MENTION=5587]Tunahan06[/MENTION] inşallah dediğin gibi olur hocam, ben sıkıntı olmayacak yeni yollar deneyerek devam edeceğim bakalım. Bende daha yeni öğreniyorum çünkü.
anlamadım ne etiketi ?

Yeni konu açmak istemedim, örneğin ben film ve müzikle ilgili bir haber yükledim. Yayınladığım videoda film biletleri konser biletleri gibi reklamlar çıkarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Çünkü videoyu izleyen kişi alakalı reklamı görürse tıklar diye düşündüm?

Yeni konu açmak istemedim, örneğin ben film ve müzikle ilgili bir haber yükledim. Yayınladığım videoda film biletleri konser biletleri gibi reklamlar çıkarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Çünkü videoyu izleyen kişi alakalı reklamı görürse tıklar diye düşündüm?

beva bilet diye reklam ere reklam verirse ancak öyle cıkar yoksa cıkmaz

beva bilet diye reklam ere reklam verirse ancak öyle cıkar yoksa cıkmaz

keyword toolstan arıyorum en çok arama hacmi olan kelimelere reklam veriyorlar genelde o kelimeleri buluyorum arıyorum googleda reklam çıkıyor o kelimeleri videonun etiketlerine girsem çıkar mı mı peki ?

Bak bence bu konuyla ilgili bir proje başlatabilrisin bir adam tutarsın o videoları çeker haberlerin biri atar mesela diğeri caps ve taglarla uğraşır sende adsense v.b gelir işleriyle uğraşırsın böylece 4 kişilik süper bir ekip kurmuş olursun 3 kişiye %10 gelir versen %30 yapar %70 gelir sana kalır ve bu projeyi başarırsan baya kazancın olur diyorum hatta belkide kendi reklam şirketini (siteni v.b) bile kurabilirsin Saygılar. Falcon

He ben tek kişilik takılır v.b diyosan ben bot işlerinden baya anlarım konuyla ilgili detaylı bilgi verirsen güzel bir bot yazabilirim ve makul bir ücrete teslim ederim iletişim için

falconcoder nickli facebook sayfasından ulaşabilir ve benle ilgili bilgi alabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri