Haber Katergorisinin Telif Riski Ne Düzeyde?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba girmediğim bir haber kaldı,

onu da deneyeyim diyorum arkadaşlar.

Haber kategorisinde bildiğim kadarıyla telif gelme ihtimali düşük.

Ama yine de fikrinizi merak ettim, youtube daki büyük haber kanallarından haber çeksem riski nedir benim için?

Haber çalışanlar varsa önerilerinize açığım, teşekkürler.

Benim bi tane haber kanalım var gezi zamanında açmıştım. 20 30 tane haber videosu var içerisinde hiçbirinden telif yemedim halen 3 ışıkda yeşil. Çok abartmadan video atarsan sorun yaşamassın

doğan haber ajansının haber videoları eşleşen veriyo.diğerlerinde telif riski yok denecek kadar az.yalnız haber videoları pek izlenim almaz.eğer face sayfalarıyla desteklenirse anca.uzun tartışma programlarını ve güncel videoları atmanı tavsiye ederim.

Ben çok uzun süre haber videoları üzerinde çalıştım. Gelir yok denecek kadar az. Ancak bir haber videosunun patlama yapması lazım (1-2 günde 300-400k izlenen videolar var) bunun da sizin ilginiz ve şansınızla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben Tr çalışmıyorum, yurt dışı 3. sınıf ülkeleri araştırırsanız şansınız olur diye düşünüyorum

Ben de haber videolarının patlama ihtimali yüksek olduğu için düşünüyorum.

Yabancı ve Türkçe ikisinde de çalışacağım bakalım, telif fazla sorun olmuyor sanırım tamamdır.

Benim merak ettiğim mesela:

AssociatedPress - YouTube

büyük bir haber kanalı, bunlardan haber çeksem sıkıntı olur mu

bencede en güzel kategorilerden biri diye düşünüyorum belkide biraz şanstır..ama bu zamana kadar bu kategoriyle çalışmamışsan hata yapmışsın diyebilirim [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Ben birçok kez haber üzerine çalıştım açıkçası youtube işine haber ile başladım çok çok iyi ama acemi olduğum için patır kütür telif yedim :) şuan da tekrar başkıycam sadece haber üzerine çalışıcam iyi tasarımlı kanal güzel bir logo sonra kes biç koy ve patla :)

Ben de haber videolarının patlama ihtimali yüksek olduğu için düşünüyorum.

Yabancı ve Türkçe ikisinde de çalışacağım bakalım, telif fazla sorun olmuyor sanırım tamamdır.

Benim merak ettiğim mesela:

AssociatedPress - YouTube

büyük bir haber kanalı, bunlardan haber çeksem sıkıntı olur mu

olmuyor denedim

3 ayımı verdim habe işine. 3 ayda 70 doları zar zor kazandım ve bıraktım. Bana hiçbir getirisi olmadı. America haberleri sunuyordum.

Rahatız o zaman haber konusunda bütün dünya haberlerini çakarım hacılar o zaman

Zaten büyük haber kanallarının Binlerce abonesi var anında 10k oluyor videoları

Bizim videolara sarmazlar herhalde inş :)

bbc nin belgesel tadında programları var..torrentlerden haftada en az 4-5 tane çıkıyor..her türlü alanını deneyecem vds elime geçince..

bbc nin telif attığını duydum ama hiç yaşamadım tek problem bazı videolarda kanıt istiyorlar onlarıda siliyorum. Cnn in sitesinden video indirilmiyo, yt de kanalı varmı bilmiyorum ama ben cnn den almıyorum. Türkçe çalışacaksan cnntürk den uzak dur derim eşleşen veriyor. Diğerlerinde herhangi bir sıkıntı yok benimde gezi olaylarından kalma bir sürü videom var hala izleniyor. Sıkıntı yok. Tek bir problem yaşadım onuda yazmadan geçmeyeyim Türkçe haber kanalın birinden kayıt alırken video yabancıydı hatırlayanınız vardır geçen ay bi araba denemişlerid deneme sürüşünde araba takla falan atmıştı o videoyu kaydettim attım dünya geneli yedim. Türkçe çalışacaksan bunlara dikkat et derim.

bazı haber sitelerinde eşleşen veriyor onun dışında telif atan görmedim 1 senedir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri