merhaba arkadaşlar sizce nasıl olmuş yerel bir site olarak açtım neler yapmalıyım site için sizce daha önce haber sitesi yöneten varsa bilgi verebilirmi
aydinbuyuksehir.com
aydinbuyuksehir.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güzel görünüyor host nerede barındırıyorsunuz?
site hızı fazla iyi![]()
Haberler kopya mı yoksa herhangi bir ajansa aboneliğiniz var mı?
Merkezdemi oturuyorsun, ne okuyorsunsite iyi olmuş inşallah sıkılıp bırakmazsın
![]()
kopya şuan için ama yerel sitelerle görüşme içerisindeyim + 3 tane yazar arkadaş var onlarda destek olucak
site genel olarak iyi göröünüyor.
Sanırım haberi botla çekiyorsun görseller felan mynet üzerinden geliyor ondan hızlı açılıyor olabilirSana tavsiyem hostun müsaitse kendi hostune yükle görselleri yarın birgün kaynak site adres değiştirir tüm içeriğin güme gider.
kolay gelsin.
Dikkat et bence ileride başın ağrıya bilir. Ajanslardan herhangi biri abone olmadan haber yayınladığınızı yakalarsa mahkemelik olursun. 2 yıl önce bizim başımıza gelmişti. Anadolu ajansı haberde kullandığımız görsellerden dolayı dava açtı. Herşey onların lehine olduğu için ve mahkemeyi kaybedeceğimizi bildiğimiz için uzlaşma yoluna gittik ve istemeyerekte olsaAnadolu ajansına 1 yıllık abone oldak zorunda kaldık. Abone olduktan sonra davayı çektiler. Yani diyeceğim o ki; dikkat et haber ajanslarının şakası olmaz. Haber özgünleştirmek vs. işe yaramıyor.
alan adı içerisinde haber olsa iyi olurdu ayrıca tema nerden temin ettiniz çok iyi olmuş
anladım hocam yerel oldugu için sorun çıkacagını sanmıyorum ama dikkate alıcam bu konuyu olmadı yerelden çıkıp farklı bir proje yapayım 2 dakkada hevesim kaçtı :S
Ulusal ya da yerel farketmez her türlü yakalarlar. İlk başta bilerek göz yumarlar siten belli bir hite ve popülerliğe ulaştığında sana ihtar gönderirler.
Eğer ajanslara abone olacak kadar bütçen yoksa başka bir alana yönel. Mesela magazin haberleri, dizi haberleri gibi. Bu alanlarda pek sorun yaşamazsın.
yerel bir site ile görüşme sagladım haberlerini paylaşmama izin verdi tabi ben işi garantiye almak için Aydın Büyükşehir | Sondakika Aydın Haberleri sitesi haberlerimizi paylaşma yetkisine sahiptir gibisine bir mail atmalarını istedim bakalım mail gelsin tam gaz devam edicemartık ulusal haber olayına pek girmiycem
Dikkat et bence ileride başın ağrıya bilir. Ajanslardan herhangi biri abone olmadan haber yayınladığınızı yakalarsa mahkemelik olursun. 2 yıl önce bizim başımıza gelmişti. Anadolu ajansı haberde kullandığımız görsellerden dolayı dava açtı. Herşey onların lehine olduğu için ve mahkemeyi kaybedeceğimizi bildiğimiz için uzlaşma yoluna gittik ve istemeyerekte olsaAnadolu ajansına 1 yıllık abone oldak zorunda kaldık. Abone olduktan sonra davayı çektiler. Yani diyeceğim o ki; dikkat et haber ajanslarının şakası olmaz. Haber özgünleştirmek vs. işe yaramıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.