haber sitem nasıl olmuş

fatihcray

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.31saniye.com
merhaba arkadaşlar sizce nasıl olmuş yerel bir site olarak açtım neler yapmalıyım site için sizce daha önce haber sitesi yöneten varsa bilgi verebilirmi

aydinbuyuksehir.com

güzel görünüyor host nerede barındırıyorsunuz?

site hızı fazla iyi :D

Son düzenleme:
Aydın'da öğrenciyim artık haberleri buradan takip edeyim :D Site hakkında yorum yapmak bana düşmez tabi onu işin ehli kişiler yapsın.

Merkezdemi oturuyorsun, ne okuyorsun :D site iyi olmuş inşallah sıkılıp bırakmazsın :D

Haberler kopya mı yoksa herhangi bir ajansa aboneliğiniz var mı?

kopya şuan için ama yerel sitelerle görüşme içerisindeyim + 3 tane yazar arkadaş var onlarda destek olucak

---------- Spam Engelliyici 21:11 ---------- Önceki Mesaj 21:10 ----------

Merkezdemi oturuyorsun, ne okuyorsun :D site iyi olmuş inşallah sıkılıp bırakmazsın :D

didim :D sıkılmam .net .org side bende onlarıda birinin firma rehberi digerisini iş rehberi yapmayı planlıyorum :D

site genel olarak iyi göröünüyor.

Sanırım haberi botla çekiyorsun görseller felan mynet üzerinden geliyor ondan hızlı açılıyor olabilir :) Sana tavsiyem hostun müsaitse kendi hostune yükle görselleri yarın birgün kaynak site adres değiştirir tüm içeriğin güme gider.

kolay gelsin.

kopya şuan için ama yerel sitelerle görüşme içerisindeyim + 3 tane yazar arkadaş var onlarda destek olucak

Dikkat et bence ileride başın ağrıya bilir. Ajanslardan herhangi biri abone olmadan haber yayınladığınızı yakalarsa mahkemelik olursun. 2 yıl önce bizim başımıza gelmişti. Anadolu ajansı haberde kullandığımız görsellerden dolayı dava açtı. Herşey onların lehine olduğu için ve mahkemeyi kaybedeceğimizi bildiğimiz için uzlaşma yoluna gittik ve istemeyerekte olsa :( Anadolu ajansına 1 yıllık abone oldak zorunda kaldık. Abone olduktan sonra davayı çektiler. Yani diyeceğim o ki; dikkat et haber ajanslarının şakası olmaz. Haber özgünleştirmek vs. işe yaramıyor.

alan adı içerisinde haber olsa iyi olurdu ayrıca tema nerden temin ettiniz çok iyi olmuş

site genel olarak iyi göröünüyor.

Sanırım haberi botla çekiyorsun görseller felan mynet üzerinden geliyor ondan hızlı açılıyor olabilir :) Sana tavsiyem hostun müsaitse kendi hostune yükle görselleri yarın birgün kaynak site adres değiştirir tüm içeriğin güme gider.

kolay gelsin.

Merhaba daha botum yok :D görseller hosta yükleniyor tek tek giriyorum haberleri bazı haberler haberi çektigim sunucuda ama oda bot yazdıranabot yazıldıktan sonra hepsi sunucumda olucak

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------

Dikkat et bence ileride başın ağrıya bilir. Ajanslardan herhangi biri abone olmadan haber yayınladığınızı yakalarsa mahkemelik olursun. 2 yıl önce bizim başımıza gelmişti. Anadolu ajansı haberde kullandığımız görsellerden dolayı dava açtı. Herşey onların lehine olduğu için ve mahkemeyi kaybedeceğimizi bildiğimiz için uzlaşma yoluna gittik ve istemeyerekte olsa :( Anadolu ajansına 1 yıllık abone oldak zorunda kaldık. Abone olduktan sonra davayı çektiler. Yani diyeceğim o ki; dikkat et haber ajanslarının şakası olmaz. Haber özgünleştirmek vs. işe yaramıyor.

anladım hocam yerel oldugu için sorun çıkacagını sanmıyorum ama dikkate alıcam bu konuyu olmadı yerelden çıkıp farklı bir proje yapayım 2 dakkada hevesim kaçtı :S

---------- Spam Engelliyici 21:45 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------

alan adı içerisinde haber olsa iyi olurdu ayrıca tema nerden temin ettiniz çok iyi olmuş

temayı yayıncısı ücretsiz dagıyordu bi ara sonra bir üst versiyon çıkarttı para ile satıyor

anladım hocam yerel oldugu için sorun çıkacagını sanmıyorum ama dikkate alıcam bu konuyu olmadı yerelden çıkıp farklı bir proje yapayım 2 dakkada hevesim kaçtı :S

Ulusal ya da yerel farketmez her türlü yakalarlar. İlk başta bilerek göz yumarlar siten belli bir hite ve popülerliğe ulaştığında sana ihtar gönderirler.

Eğer ajanslara abone olacak kadar bütçen yoksa başka bir alana yönel. Mesela magazin haberleri, dizi haberleri gibi. Bu alanlarda pek sorun yaşamazsın.

Ulusal ya da yerel farketmez her türlü yakalarlar. İlk başta bilerek göz yumarlar siten belli bir hite ve popülerliğe ulaştığında sana ihtar gönderirler.

Eğer ajanslara abone olacak kadar bütçen yoksa başka bir alana yönel. Mesela magazin haberleri, dizi haberleri gibi. Bu alanlarda pek sorun yaşamazsın.

yerel bir site ile görüşme sagladım haberlerini paylaşmama izin verdi tabi ben işi garantiye almak için Aydın Büyükşehir | Sondakika Aydın Haberleri sitesi haberlerimizi paylaşma yetkisine sahiptir gibisine bir mail atmalarını istedim bakalım mail gelsin tam gaz devam edicem :D artık ulusal haber olayına pek girmiycem

hostingi yabacı ülkelerde barındır ve domaini türk firmasından alma. ajans istediği mahkemeye sitene dava açsın. hiçbir sonuç çıkmaz. en fazla siteni engellerler. 301 ile yeni domaine siteni taşırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri