haber sitesi geleceği hk.

Apoled

Kayıtlı Üye
Merhabalar, bundan 3 ay önce bir hevesle başladığım haber sitesi işine sınavlar dolayısı ile ara vermiştim. Site adresi xxxxxxx , siteye baya masraf ettim hatta ilk news başvurusu için biriyle anlaşıp ona başvuru yaptırdım fakat red aldım. Site 2 aydır boş duruyor. Sizde isteğim bana biraz akıl vermeniz. Yaz tatilinde düzgün uğraşmayla adam olur mu site ? Bana getirisi ne olur ?

Son düzenleme:
News kaydı alamazsanız haber sitesiyle bir yere gelebileceğinizi sanmıyorum onun yerine teknoloji vs blog kurup oraya yatırım yaparsanız daha iyi olur.

News kaydı alıpta bir yerlere gelemeyen yüzlerce kişi-site var.News kaydının olması bile başarılı olmak için yeterli değil.İşi öğrenmek zaman ve araştırma işi.

Öyle tek başına altından kalkabileceğin bir şey değil o. her gün en az sabah 7 akşam 23 arası o siteyi aktif tutman lazım. son gelişmeleri anıda girmen lazım. Yazılım seo olacak. Ajanslardan aldığın haberlerin başlık ve spotunu kendin yazıp düzenlemen lazım. dışarıdan sürekli ilginç haber takibi de yapabilirsin. vs vs.. bi dolu şey... Şu an bunları Türkiyenin en cok ziyaret edilen 3. haber sitesinin ofisinden yazıyorum.

Öyle tek başına altından kalkabileceğin bir şey değil o. her gün en az sabah 7 akşam 23 arası o siteyi aktif tutman lazım. son gelişmeleri anıda girmen lazım. Yazılım seo olacak. Ajanslardan aldığın haberlerin başlık ve spotunu kendin yazıp düzenlemen lazım. dışarıdan sürekli ilginç haber takibi de yapabilirsin. vs vs.. bi dolu şey... Şu an bunları Türkiyenin en cok ziyaret edilen 3. haber sitesinin ofisinden yazıyorum.

hangi haber sitesiymis hocam pm alabilir miyim

Merhabalar, bundan 3 ay önce bir hevesle başladığım haber sitesi işine sınavlar dolayısı ile ara vermiştim. Site adresi habergunsonu.com , siteye baya masraf ettim hatta ilk news başvurusu için biriyle anlaşıp ona başvuru yaptırdım fakat red aldım. Site 2 aydır boş duruyor. Sizde isteğim bana biraz akıl vermeniz. Yaz tatilinde düzgün uğraşmayla adam olur mu site ? Bana getirisi ne olur ?

alakasız olucak belkı ama sıtenızın temasını nekadara almıstınız .guzel temamıs

alakasız olucak belkı ama sıtenızın temasını nekadara almıstınız .guzel temamıs

600 küsürdü sanırım

---------- Spam Engelliyici 08:31 ---------- Önceki Mesaj 08:29 ----------

Gözüm yükseklerde değil, haşlık çıkarsın yeter havasındayım. Yorumunuz için teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 08:32 ---------- Önceki Mesaj 08:31 ----------

https://www.sitelerkur.com/ bende bu arkadaşlar ile çalışıyorum bin tl paketi aldım arkadaş ilgili gireriz diyor bakalım umarım işimiz hal olur

Paketin içinde neler var ?

600 küsürdü sanırım

---------- Spam Engelliyici 08:31 ---------- Önceki Mesaj 08:29 ----------

Gözüm yükseklerde değil, haşlık çıkarsın yeter havasındayım. Yorumunuz için teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 08:32 ---------- Önceki Mesaj 08:31 ----------

Paketin içinde neler var ?

- Teknik altyapı optimizasyonu
- Site optimizasyon
- Sitemap, Newsmap ve Robots optimizasyonu
- SEO optimizasyonu
- Sitenizin Android uygulaması
- News uyumlu Wordpress teması
- News uyumlu Wordpress mobil teması
- Google Haberler Kaydı
1000 TL (KDV HARİÇ)
Google News kaydı | Piyasanın en düşük fiyatı | 1 Aydan az sürede %95 kayıt işlemi
ben önceden tumevanın 300 tl'lik temasını almıştım o yüzden tema vs gerekmedi ama sağlam olsun diye bin tl verdim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri