-HABERCİ- İstediğiniz Dilde Haber Videosu Hazırlayın!

aynı siteden aynı haberi üretiyor olsalar bile resimler farklı çekilecektir hocam. Bu arada metne eklemeyi unutmuşum kendi logonuzu ekleyebiliyorsunuz, ayrıca logo ekleme derdi yok

İyi hoş da haber kanalları fazla dayanmıyor.3-4 adet haber kanalım senesini doldurmadan kapatıldı. Kanal tam oturuyor,izlenmeler artıyor pat kapanıyor. Benim kanallardan hariç aynı tarz videolardan oluşan başka kanalları da takip ediyorum, onların da akıbeti aynı.
Bu programla yaptığınız kanalların ömrü ne oldu denediniz mi hocam.

hocam diyelim ki programı 100 kişiye sattınız. Bu 100 kişi aynı siteden aynı haberlerin videolarını (resimleri değişik olsa bile haber aynı) atıp duracaklar. Bu konu da kararsız kaldım

İyi hoş da haber kanalları fazla dayanmıyor.3-4 adet haber kanalım senesini doldurmadan kapatıldı. Kanal tam oturuyor,izlenmeler artıyor pat kapanıyor. Benim kanallardan hariç aynı tarz videolardan oluşan başka kanalları da takip ediyorum, onların da akıbeti aynı.
Bu programla yaptığınız kanalların ömrü ne oldu denediniz mi hocam.

6 aydır herhangi bir problem yok hocam

---------- Spam Engelliyici 15:08 ---------- Önceki Mesaj 15:07 ----------

hocam diyelim ki programı 100 kişiye sattınız. Bu 100 kişi aynı siteden aynı haberlerin videolarını (resimleri değişik olsa bile haber aynı) atıp duracaklar. Bu konu da kararsız kaldım

hocam zaten şu anda youtubeda yapılıyor bu, programı satın almadan da yapabiliyorlar bunu. Burda farkınız ne olur, hızlı bi şekilde videoya dökebildiğiniz için, misal fransızca /rusça/ispanyolca vb siteleri takip ederek aradan sıyrılmaya çalışırsınız,, en hızlı yükleyen her zaman öne geçer hocam

6 aydır herhangi bir problem yok hocam

---------- Spam Engelliyici 15:08 ---------- Önceki Mesaj 15:07 ----------

hocam zaten şu anda youtubeda yapılıyor bu, programı satın almadan da yapabiliyorlar bunu. Burda farkınız ne olur, hızlı bi şekilde videoya dökebildiğiniz için, misal fransızca /rusça/ispanyolca vb siteleri takip ederek aradan sıyrılmaya çalışırsınız,, en hızlı yükleyen her zaman öne geçer hocam

Doğru hocam mal ortada gayet kullanışlı. Kullanmasını bilene fırsat. Zaten bu işin en can sıkıcı kısmı vakit alması böylelikle öyle bir sorun da kalmayacak :)

50 özgün kanal için günlük 100 video projem var buda ortalama 5 sunucu yapar en az

hocam böyle bir şey hiç vuku bulmuş mudur bilmiyorum? videoda ses kullanılıyor, ve açıklamada da metnin bir kısmı genelde ilk paragraf kullanılıyor. Başıma hiç gelmedi açıkçası, ama mağdur etmeyiz nihayetinde..

---------- Spam Engelliyici 02:33 ---------- Önceki Mesaj 02:33 ----------

hocam zaten belirttiğim gibi 100 TL apiye verilecek, metni sese çeviren sistem ücretsiz değil, bunu haricinde kalan ücretin böyle bir yazılım için değer olduğunu düşünüyorum, yalnızca Projeler bile bu fiyatın üstüne satılıyor. Program proje düzenleme derdini de ortadan kaldırıyor, bir kaç tık ile video üretmenizi sağlıyor. Elbette başka haber sitelerinin entegresi de yapılabilir isteğe göre gene de

Evet bir site metinden dolayı arkadaşn kanalına telif atmıştı.

Bu işi özgün olarak yapmak isteyenler, hangi dili kullanacaklarsa o dilde ki bir haber ajansından üyelik alıp istediği gibi kullanabilir metinleri.

Valla hocam adamlar telif attılar kanal kapandı gitti. Ona ne diyeceksiniz?

Her şey olur.
Bana fotoğraftan dünya engeli geldi. :)

hayırlı satışlar bu arkadaş ileride sağlam işler yapacak beyler demedi demeyin :)
sormak istediklerim.
1-programı sadece tek bir haber sitesi değilde şöyle 100-150 adet bi liste yapıp kullanımı herkes için daha bol seçenekli yapmanız mümkünmüdür yada kullanıcılar istedikleri siteleri entegre edebilirmi ?
2-demo versiyon varmıdır yada daha cüzzi bir miktarlar aylık lisans ayarlayamazmısınız

hayırlı satışlar bu arkadaş ileride sağlam işler yapacak beyler demedi demeyin :)
sormak istediklerim.
1-programı sadece tek bir haber sitesi değilde şöyle 100-150 adet bi liste yapıp kullanımı herkes için daha bol seçenekli yapmanız mümkünmüdür yada kullanıcılar istedikleri siteleri entegre edebilirmi ?
2-demo versiyon varmıdır yada daha cüzzi bir miktarlar aylık lisans ayarlayamazmısınız

program 10 numara haber sitesi bi tuttu mu iyi kazanç getirir. Görseli de çok iyi. İş ypar

sormak istediklerim.

arkadaşa katılıyorum

sormak istediklerim.

hocam eyvallah değerli yorumlarınız için,

1- Program tek bir haber sitesi ile sınırlı değildir :) istediğinz siteden yapabilrisiniz, usatoday.com ile yapmak isterseniz işlemler 1 dk değil de 30 sn sürmektedir :) ama bu öneri baya geliyor, siteleri ekleyeceğim hocam zamanla inşallah;=

2- Hocam programı görmek isteyenlere, teamden gösteriyorum her türlü ayrıntısıyla

hocam eyvallah değerli yorumlarınız için,

1- Program tek bir haber sitesi ile sınırlı değildir :) istediğinz siteden yapabilrisiniz, usatoday.com ile yapmak isterseniz işlemler 1 dk değil de 30 sn sürmektedir :) ama bu öneri baya geliyor, siteleri ekleyeceğim hocam zamanla inşallah;=

2- Hocam programı görmek isteyenlere, teamden gösteriyorum her türlü ayrıntısıyla

aylık lisans ? :D

[MENTION=43772]Sacit Alizade[/MENTION] Bence de aylık lisans olursa program için daha iyi olur gibime geliyor.İsteyen sınırsız lisans alır, isteyen aylık.

Sınırsız kullanım için programı satın alan ilk kişi ben oldum sanırım... :)

Ali kardeşim sağolsun gece yarısından bu saate kadar üşenmeden program kurulumunu yapıp team ile bağlanarak kullanımını gösterdi ve deneme videoları oluşturduk.

Gayet başarılı videolar çıkarıyor program. Kullanımı gayet basit ve kolay...

Şimdilik diyeceklerim bunlar. Ali kardeşime bu saate kadar göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum...

İlgilenen arkadaşlara tavsiye ederim. Kaçırmasınlar. YT bir derya deniz. Burada bu programı 100 kişi de alsa herkes nasibini yer... Yani herkes aynı haberleri yapacak değil ya... Yüzlerce haber sitesi onlarca farklı dil var...

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
Valla hocam adamlar telif attılar kanal kapandı gitti. Ona ne diyeceksiniz?

Her şey olur.
Bana fotoğraftan dünya engeli geldi. :)

Tabi ki de atabilirler izinsiz olarak kullanıyorsun sonuçta. Ama ajans üyeliği alıp o ajansın metinlerini kullanırsan kimse bir şey diyemez.

bu videolar özgün mü oluyor ? telif gelme riski ne birde aylık lisans yapmayı düşünüyorsan daha çok kişi alacaktır hemde sana aylık sabit gelir olacaktır

Programı sürekli tek site ile mi kullanmak zorundayız,mesela programı aldım X sitesi için daha sonra değişim yapıp Y sitesinden haber çekmek istedim yada iki siteyi aynı anda kullanmak istedim bu mümkün mü?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri