Haberler.com reklam direktörü İrlandaya gidiyor yüksek kesinti sorunumuzu soracak

Adı neymiş o direktörün :)

Edit: Esra hanım.. Bende o şirkette çalışıyorum. Tanıyorum kendisini doğrudur haberler.com'un reklam direktörü kendisi google'a ziyaretleri olur. Hatta google ekibinden şirkete gelenlerde olur arada.
yardım istedim ilgilenirim dedi hocam adsense yuksek kesnti sorunu için

spam adsenselerden ziyade özgün çalışıp yüksek kesinti yaşayanlar arkadaşa kanıt göndersin

Spam değilde özgün kanal kesintisini yollayın da mahçup olmasın kadın oralarda , spam kanal bu diye :)

Ben özgünüm kanalım eskidir zaten kendi video çalışmalarım ben yollarım

tamam herkes spam kanal yollamayın dıyosunuzda sonucda bunlar bot tarafından kontrol edılmıyormu bot spam kanal oldugumuz anlasaydı cokdan patlamıstı kanallar bence bunlar bır algorıtma gelıstırdı spamın yogun oldugu bolgelerde ulke sehır belkı ılce ılce rasgele hesap secıp ya poarayı kesınlestırmedıler yada cok yuksek bır kesıntı yaptılar sımdı soruyorum yurt dısında avrupa ulkelerınde adsense hesabı olan yurt dısındakı bır bankaya baglı olacak adsense ve vds ıle gırıs yapılacak tr ıle ılgısı olmayacak bunlardan kacının sorunu var ben soylıyım 0 cunku bu ulkelerde spam olayı cok dusuk nerde spam coksa orada ozgun olsun yada olmasın sıkıntı cıkıyor

adam sırf bunun için gidecek ta irlanda'ya yok daha neler, bu zamanlarda efsane konular açılıyor :D link varmı veya bilgi bakayım bi

adam sırf bunun için gidecek ta irlanda'ya yok daha neler, bu zamanlarda efsane konular açılıyor :D link varmı veya bilgi bakayım bi

Dostum sen iyi misin bunun için gitmiyor iyi oku yazılanları. Zaten gidiyor gitmişken bu konuyada değinilmesi istenmiş.
Bi önceki sayfaya bakarsan da ss leri görebilirsin.

tamam herkes spam kanal yollamayın dıyosunuzda sonucda bunlar bot tarafından kontrol edılmıyormu bot spam kanal oldugumuz anlasaydı cokdan patlamıstı kanallar bence bunlar bır algorıtma gelıstırdı spamın yogun oldugu bolgelerde ulke sehır belkı ılce ılce rasgele hesap secıp ya poarayı kesınlestırmedıler yada cok yuksek bır kesıntı yaptılar sımdı soruyorum yurt dısında avrupa ulkelerınde adsense hesabı olan yurt dısındakı bır bankaya baglı olacak adsense ve vds ıle gırıs yapılacak tr ıle ılgısı olmayacak bunlardan kacının sorunu var ben soylıyım 0 cunku bu ulkelerde spam olayı cok dusuk nerde spam coksa orada ozgun olsun yada olmasın sıkıntı cıkıyor

alakası yok hocam bizim abd adsenseler var onlardada durum aynı. us ipden giriliyor sadece tr ile içbir alakası yok

Yav site ismini filan karıştırmayın.Geçici olabilecek bir sorun için kalıcı bir hasar bırakmayın şu iş te.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri