Hacettepe Erkeklere Taciz

ortada birşey yok bu kızlar neyin peşinde yahu asıl tacizi kendileri yapıyor oda yetmiyor milleti darp ediyorlar çete olmuş bunlar iyice.. biri dur desin suç örgütü kurmaktan atsınlar kodese :)

Son 3-4 gündür ünilerde saçma sapan şeyler oluyor.
Geçende bir ünide suçlanan öğrenci intihar teşebbüsünde bulunmuş.
Ülkede ne kadar çok kımıl zararlısı tip var bu videoda görebilirsiniz.

büyüklerimin bir lafı vardır.
bunlarda ... sürülecek akıl yok diye.
güya okumaya gidiyorlar, aptal aptal işler.

durduk yere bu marjinal gruplar bir şeyler fitillemeye calısıyor. bu iki video tesadüf değil. ve emin olun dünyaya nazaran Türkiye kadına gereğinden fazla bile değer veriyor. Bu salakları koyacaksın amerikanın arka sokaklarına sabahı göremezler. Anlamadıgım bunlar Hacettepeyi nasıl kazanıyor? mantıklı bir insan böyle kanunsuz,çıgırtkanlıkla haklıyken bile haksız duruma düşeceğini bilir.

Sanırsam olay şu.

1- Kız ayraçı istememiş ve yoluna devam etmiş.
2- Elemanın biri de arkasında gidip omzuna dokunmuş.
3- Kız bundan rahatsız olmuş ve yoluna devam etmiş. (Tahmin)
4- Elemanlar da kızın arkasında gülüşmüşler. Kız da görmüş bunu.
5- Olaydan 1 gün sonra bayan öğrenciler toplanıp standı kapattırmak istemişler.

Taciz kavramı kişiden kişiye değişir tabiki de. Ama bence gene bu bayanlar haklıyken haksız duruma düşmüş.

Kitapçı arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum bu kadar sakin kalabildikleri için. Umarım bu görüntülerle birlikte gerekli yerlere şikayette bulunurlar ve bu provokatör kızlar güzel bir ceza alır. Yazık gerçekten çok yazık...

Üniversite de bunlara ne öğretiyorlar anlamıyorum

Tek taraflı yorum yapıyorsunuz arkadaşlar. Bu kitap satıcılarından her okulda var ve gerçekten bazısının ağzının ortasına yumruğu hakettiğini söyleyebilirim. Hele ki kızlara karşı tavırları daha sülükçe.

Tabi bu gelip tezgah dağıtmayı, diğer illegal işleri legal yapmaz. Ancak lütfen sadece videoyu izleyip bir tarafa hak vermeyin. Sizin de bir kız arkadaşınız ordan geçerken sülükvari tavırlarla laf atar gibi konuşan tiplerden haz ettiğinizi sanmıyorum.

Olaya bu yönden bakmanızı isterim. Tekrar söylüyorum tezgah dağıtmak vs yanlış bunu yapmak için onca sene okumanın bir anlamı yok. Tepkiyi sokaktaki adam gibi değil de mantıklı ve yerinde vermek lazımmış.

Vay arkadas, yakinda bu tipteki kizlar "bana saati sordun, kesin bana tecavuz edeceksin" diye adam bicaklarlar :)

Sosyal medyanin zararlarindan biri de budur.. Son zamanlarda kadinlarin yasadigi aci verici ve kabul edilmesi imkansiz olaylarin neticesinde, sosyal medyadaki bazi kisi ve gruplarin aptal saptal seyler paylasmasi, insanlari gaza/galeyana getirmesinin sonucu bunlar. Farkinda bile degiller belki ama cocuk orada dayanamayip vursa bir iki kisiyi, bana gore durduk yere kisiligime hakaret etti" diye en hafif cezayi bile alabilir.

Eger hakli olduklarini dusunuyorlarsa (ki burada kim hakli kim haksiz bilmiyoruz) , giderlerdi o universitenin dekanina, rektorune, bolum baskanina vs. dertlerini anlatirlardi. Yonetim de olayi ogrenir, bu isin caresine bakardi.. Bu adamlar stant acmak icin ogrencilerden degil, yonetimden izin aliyorlar. Boyle bir durumda muhataplari da yonetimdir. Bana gore bu tip ogrenciler kendilerini "Hacettepe'li" gorup, disaridakileri eziklemeye calisan, sorsan anlamini kendisinin bile bilmedigi bir ton felsefik laf edip, gercek hayatta anca bu kadar seviyesiz bir eylemden baska birsey yapamayacak insanlardir..

Bunlar hep rahatlik ve can sikintisindan ileri geliyor.

Kusura bakmayın ama izleyemiyorum bu tür videoları artık sinirden. geçen günde bunun gibi aynı video paylaşılmıştı bu forumda...

türkiyeye hiç gelmedim ama dünyada türkiye kadar erkeği ezip kadını gereğinden fazla değer veren ve onu yücelten 2 ci bir cinsiyetçi ülke yok. artık buna adım gibi eminim.

Son düzenleme:
Tek taraflı yorum yapıyorsunuz arkadaşlar. Bu kitap satıcılarından her okulda var ve gerçekten bazısının ağzının ortasına yumruğu hakettiğini söyleyebilirim. Hele ki kızlara karşı tavırları daha sülükçe.

Tabi bu gelip tezgah dağıtmayı, diğer illegal işleri legal yapmaz. Ancak lütfen sadece videoyu izleyip bir tarafa hak vermeyin. Sizin de bir kız arkadaşınız ordan geçerken sülükvari tavırlarla laf atar gibi konuşan tiplerden haz ettiğinizi sanmıyorum.

Olaya bu yönden bakmanızı isterim. Tekrar söylüyorum tezgah dağıtmak vs yanlış bunu yapmak için onca sene okumanın bir anlamı yok. Tepkiyi sokaktaki adam gibi değil de mantıklı ve yerinde vermek lazımmış.

Hocam orada ki satıcı gençlerin eli yüzü düzgün hatta benden daha yakışıklılar.
Videoyu izlediğin de kızların hangi birine salça olacak bir durumu hissettin?
Yani her şeyi geç. Çocuklarda sabır varmış sabır. Başka bir şey değil.

Yeni modamız da belli oldu. Alımlı bakımlı olamıyorsan feminist ol.
Feministlik bu değil ya gerçekten bu değil.
Orada 3 kuruş para kazanan İnsanlara bulaşmak nedir?
Her şeyi geçtim sizden bir gün önce burada stant kuran kişi kız arkadaşımızı taciz etti sizin şuan taciz ediyor olmamanız aynı düşünce de olmadığınızı göstermez.
Bu ne demektir ya.
Üzülüyorum valla.
Ayrıca kızın demesine göre "kız kendini taciz edildiğini söylüyorsa doğru olan oymuş"

Bende buna gülerim. :)

Bu ülkenin okumuşu ayrı dert okumamışı ayrı dert yemin ediyorum adam ilk kez geldik buraya diyo onlarda aynı yerde çalışıyosunuz sizde yaparsınız sizden şüpheleniyoruz diyo allahım ne güzel kafalar bunlar pırıl pırıl

Ben farklı bir üniversitedeyim hocam. Gerçekten dediğin gibi eli ayağı düzgün insanlar ama burda 3 yerde stand kuruyolar hemen hepsi aynı profilde. Ben burdan yola çıkarak yazdım gerçekten çok boş tipler yani anlayacağın denk gelmeni istemem.

Tabi videodaki kızların da hareketlerini tasvip etmem mümkün değil.

Bir de takdir edersin ki hocam edebiyle kitap satan adam gibi adam kardeşlerimiz de var. Benim bu bahsettiklerim daha çok mağaza önünde insanlarla birlikte yürüyüp zorla içeri sokmaya çalışan başarılı olamayınca da arkasından söylenen tipler.

Bugüne kadar benim bir arkadaşımın başına geldi mi ? Hayır. Ama çokça görüyorum etrafta, o hareketleri benim arkadaşıma yapsa tezgahı da yer kafasına. O derece.

Hocam orada ki satıcı gençlerin eli yüzü düzgün hatta benden daha yakışıklılar.
Videoyu izlediğin de kızların hangi birine salça olacak bir durumu hissettin?
Yani her şeyi geç. Çocuklarda sabır varmış sabır. Başka bir şey değil.

Yeni modamız da belli oldu. Alımlı bakımlı olamıyorsan feminist ol.
Feministlik bu değil ya gerçekten bu değil.
Orada 3 kuruş para kazanan İnsanlara bulaşmak nedir?
Her şeyi geçtim sizden bir gün önce burada stant kuran kişi kız arkadaşımızı taciz etti sizin şuan taciz ediyor olmamanız aynı düşünce de olmadığınızı göstermez.
Bu ne demektir ya.
Üzülüyorum valla.
Ayrıca kızın demesine göre "kız kendini taciz edildiğini söylüyorsa doğru olan oymuş"

Bende buna gülerim. :)

Editt: "Her şeyi geçtim sizden bir gün önce burada stant kuran kişi kız arkadaşımızı taciz etti sizin şuan taciz ediyor olmamanız aynı düşünce de olmadığınızı göstermez. "

Bunu yeni gördüm hocam. Gerçekten buna katılmam mümkün değil bu kısmı atlamışım ben olayı yapan bunlar sandım.

Okumak cehaleti alir, eseklik baki kalir.
Demişler. Böyleleri çok malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri