Hacettepe Erkeklere Taciz

Cadı avcıları başka bir şey değil. Eskidende böyle insanları YAKIYORLARDI CADI DİYE....

Nasıl bi kafa bu ordaki yetkililerinde birşey yapmaması ne saçma burda oturduğum yerde çıldırdım ya tamam abi haklılar kadınlara taciz çok kötü bişe yargılanmalılarda adam omuzuna dokunarak (benim düşüncemle bakması içindir) taciz yaptığını iddaa etmek nasıl bir zekanın ürünüdür.

Antalya olayında kadınlar haklıyken haksız duruma düştü. Burada kadınlar baştan sona haksız. Açıklamalar vs. iğrendim gerçekten. Solcuyuz diye dolaşmasın bu kadınlar lütfen. FemiNazizmdir bu. Feminizm ve FemiNazizm malesef iyice birbirine karışmış durumda.

---------- Spam Engelliyici 06:02 ---------- Önceki Mesaj 06:01 ----------

durduk yere bu marjinal gruplar bir şeyler fitillemeye calısıyor. bu iki video tesadüf değil. ve emin olun dünyaya nazaran Türkiye kadına gereğinden fazla bile değer veriyor. Bu salakları koyacaksın amerikanın arka sokaklarına sabahı göremezler. Anlamadıgım bunlar Hacettepeyi nasıl kazanıyor? mantıklı bir insan böyle kanunsuz,çıgırtkanlıkla haklıyken bile haksız duruma düşeceğini bilir.

Marjinal falan değiller, marjinal gözükmeye çalışan bir grup insan sadece. Bunların her yanı marjinal olsa ne olur? Ayrıca sende abartmışsın Türkiye'de evet kadına bazı yerlerde gereğinden fazla değer verildiği doğrudur fakat Türkiye'de kadın haklarının hiçe sayıldığı gerçeğide vardır.

Edit: Sonuç olarak oradaki adamların taciz etmediğini kendileride söylüyorlar. Standın kaldırılmasına oradaki kadınlar değil üniversite yetkilileri karar verir. Stand sahibi olsam özel güvenliği çağırır fazla muhattab olmazdım. Sen kimsin ki bana 3 dakika zaman vereceksin? Böyle bir şey kabul edilemez. İzin aldığım yerde istediğim gibi kitap satarım. Ayrıca anlamadığım nokta var kadın arkadaşınız taciz edildiğinde neden özel güvenliğe gitmiyor? Bu kadar mı eğitimsiz olur insanlar? Özel güvenliğe bildir durumu sıcağı sıcağına orada görüşün. Günler öncesinin şeyini farklı insanlara tepki göstererek yapmanın tek amacı showdur.

Son düzenleme:
üniversitelerde bazı standlarda taciz olayları bariz yaşanmaktadır, öncelikle bu konuyu halledelim

ancak videoda kadın arkadaşlarla muhattab olan arkadaş gerçekten çok sakin ve net bir tavır koymuş, kendisini tebrik ediyorum, gerçekten cok kaliteli ve nazik bir insan kadın arkadaşlar muhabbeti derhal sonlandırıp arkadaşı tebrik edip uzaklaşmaları gerekiyordu,

Son düzenleme:
inşallah kitap satan elemanlar şikayetçi olur hepsinden tek tek

dip not olarak eklemek istiyorum, bu forumda öldürülen hiç bir kadın veya taciz haberleriyle ilgili konu açılmaması dikkatimden kaçmıyor, cinsiyetcilik yapmayın.

yeni gelen neslin kalitesi çok düşük... bu genç kızlar şimdi gülüp eğlensin bakalım on yıl sonra kendi pisliklerin de boğulmaya başlayınca; kendilerini o bataklıktan kurtaracak erkek arayacaklar ama her el uzatan erkek onları daha da eskitecek. çürümüş ruhlarına eş değer erkekler onların eşleri, sevgilileri, kurtarıcıları olacak.

Son düzenleme:
esnaf şakaları tacizleri çok olur, kızlara laf atan çok kişi oluyor.üniversite içinde bunlara izin verilmemeli ama bu şekilde izinsiz videoya çekip suçsuz insanları damgalamanın da ağır cezası olmalı. 4.57 deki kıza çok güldüm hayatı boyunca tacize uğradı mı acaba:) hayatta başka hiçbir derdi kalmamış gibi bağırıyor :)

Son düzenleme:
Taciz e herkez gibi bende karşıyım ama bu kezbanlar abartmış , ordaki çocukların ne suçu var.

Lan ben tacizci olsam bu karekterlerin neyine taciz ediyim güzellik desen oda yok.Bu neyin kafasıdır,dersine böyle sahip çıkmıyor... Anan baban seni okuyo diye biliyor kızım!

Ha şunu da söyliyim bunlar yakında yutup kanalı da açar...

Tacizcileri okulda barındırmayacağını söyleyen kıza bakın ahahahaaa.

48JZ8L.png

Onlar taciz derlerse taciz olurmuş kanıta gerek yokmuş, burda sorumlu onlarmış müdahaleyi onlar yaparmış, 180 saniyeleri varmış. Sen kimsin ya ? Sen kimsin arkadaş eğer bi taciz durumu yaşandıysa güvenlik çağır, polis çağır, yetkililere bildir, dava aç. Taciz edilen zamanda neden tepki vermediniz de şimdi 20 kişi toplanmış millete saldırıyosunuz. O çalışan arkadaşlarda şimdi toplansınlar 20 kişi standımıza taciz ettiniz diye size saldırsınlar bakalım nasıl oluyomuş yaptığınız. Kadınlık feministlik çatısı altında toplanıp provakatörlük yapmaktan başka bişey değil.

Dhkpc olmak icin emin adimlarla ilerlemeye baslamislar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yemin ediyorum insanın kendi üniversitesine bu kadar akıl yoksunu insanların gelmesi yazık. Her gün derse giderken ben geçerim kız arkadaşım geçer. Binlerce insan geçer . 3 senedir olay olmadı da bir size mi ders geldi e be akıl yoksunu kızlar. Şimdi bunların neci kimden olduğunu da söylerim de neyse. Üniversiteye gelip kendini bir şey zannetmesi ve ben bireyim, yaparım , yapamazlar , burdayım nidaları ile konuşanlar. Gelen yeni nesil affedersiniz ama bir salak geliyor.

"Bizler bir şeye yanlış diyorsak o yanlıştır. Bizim müdahale etme şansımız vardır." diye bir cümle var hocam orda. Bknz. şurda söylüyorum bundan önceki olayda da o kızlara ne olduğu konusunda bir araştırma yapmıştım ama kesin bir bilgiye ulaşamamıştım. Bunlarıda araştıracam. Eğer hiç bir şey yapılmazsa bunlara bende arkadaş gruplarımı falan toplayıp bu sefer bayanlara yönelik eylemlerde buluncam. Ulan ohh ne mis ya topla iki üç dengesiz ona buna sırnaş. Nolmuş yani adam kızın omzuna dokunmuşsa. Yok yani bu taciz midir? Durumun aslını astarını bilmiyorum ancak o kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Çok aşırı absürd bir davranış haricinde yapılan hiçbir şey bu kadınlara böyle bir hak veremez. Eğer böyle bir hak veriliyorsa o hakkı vereni de ...

bayan demiceksin vurucaksın kulağının dibine tokadı o tokat böyle yankılacak bütün okulda bak bakayım ne feministlik kalıyor ne anarşiklik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri