Hacı Babamdan Özgün video Çalışması

sendemi71

Kayıtlı Üye
sevgili dostlar elimde 2010 yılında çocuğumu çekmek için aldığım 3-4 bin liralık bir kameram vardı özgün işlerine bakacak vaktim olmadığından peder beye durumu açtım, kamerayı da verdim çocuk videolarının izlenme sayılarından gelirinin çok olacağından da bahsederek biraz gaza getirdim asıl hacı annemin elinden oyun hamur işleri geleceğini düşünerek kamerayı vermiştim ama el işini bırakıp ta şimdilik ilgilenmeyince peder bey olaya ufak çaplı el atmış

eksilerimiz çok ortam aydınlığını iyi ayarlanmamış, arka fon olmamış kamera hizası doğru olmamış. başlıklarıda google translateden kendim yaptım ama pek olduğunuda zannetmiyorum

hasılı halisane bir şekilde tecrübe öneri ve tavsiylerinizi bekliyorum :rolleyes:

wood lego castle - YouTube

wood lego house - YouTube

wood lego towers - YouTube

cute teddy bear - YouTube

lego castle - YouTube

Arena with wood lego - YouTube

Son düzenleme:
güzel olmuş çocukların ilgisini çeker. ancak başlıkları çok iyi ayarlaman lazım

güzel olmuş ama arka plan ilk videodaki gibi masanın duvara yaslanması gibi olsa hepsinde ve masa ve duvarın tamamına tek renk karton veya örtü olsa daha güzel durur

Başlık açıklama etiketleri düzgün girin. Örneğin başlıklarda her kelimenin ilk harfi büyük olur. İki kelimelik açıklama girmeyin. Kimse arayarak sizi bulamaz. wood lego diye aratınca çıkan ilk video çok az izlenmiş. Hacim küçük farklı ürünlere yönelebilirsiniz.

Videolar ilgi çekmiyor şimdilik. İlgi çekici ilginç şeyler inşaa edin.

maşallah hacı babanın eli yatkınmış hocam.. Başlıkları büyük harf yaz bence hocam bi de etikete aynı baslıgı yapıstır.. lego filan bunlar tutuyo bu aralar..helal olsun..
Bi de aynı videoların türkcesiyle de kanal yapın hocam..

Son düzenleme:
2.Videodaki müzikler gibi olursa ve biraz daha özenli kanal olursa;

facebook sayfası sitesi twitter instagram gibi çok güzel yerlere gelebilir kanal :) Benim çok hoşuma gitti :)

1. videoyu izledim diğerlerine gerek duymadım, çünkü beğendim! gayet başarılı. Elinize sağlık babanızın, yetenikliymiş. ben olsam çoktan yıkılmıştı onlar. jungle oyununuda hiç becermezdim zaten..

her eve lazım babalardan güzel videolar

maşallah hacı babanın eli yatkınmış hocam.. Başlıkları büyük harf yaz bence hocam bi de etikete aynı baslıgı yapıstır.. lego filan bunlar tutuyo bu aralar..helal olsun..
Bi de aynı videoların türkcesiyle de kanal yapın hocam..

aynı videoları türkçe olarak yüklemek spama girmezmi ?

tavsiyem titlelerde özellikle "how to" kullanman örnek "how to make a lego castle ?"

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri