Hacıalioğlu Çiğ Köftesi

et tabi bende hepsiburadadan elektronik bişeyler aldım o gün işim olmasına rağmen full evde bekledim sırf kargo için ama ihbar notu vs bırakmadan gitmişler ana bayiye geri götürmüşler aradığımda geldik yoktunuz falan diyor kafa attı küfür etcektim telefonda 12 km gittim almak için.. gittim ayarı verdim isim karışmış vs dediler ama ettim şikayeti ilgilenilcektir dediler sonra bilmiyom noldu..

Yurtiçimiydi kargo hocam 3 kere bana aynısını yaptılar hepsiburadadan sipariş vermiştim geldik yoktunuz dediler halbuki kimse gelmedi.

siparişim gelmiş , ancak aynı isimde olan dayıma gondermişler naısl bir kargodur arkadas altında adres yazıyor koyde herkez biliyor bizi onlarıda direk oraya yonlendirmişler şimdi gidip onlardan alıcam ayıp olcak insanlara , kargo şirketini şikayetimvar.com dan şikayet etmilimiyim sizce ?
şikayetlerinizi firmaya yapın.şikayetvar gibi siteler para üstüne kurulmuş.gider şikayetinizi açarsınız sonra kurumun verdiği paraya göre muamele görürsünüz.diyelim ki hakkında hiç şikayet olmayan bir yeri şikayet ettiniz.firmaya telefon edip hakkınızda şikayet var 600-800 liraya üyelik açalım cevap yazın derler.büyük firmalara şikayetler hep geç onaylanır ve onaylandığı anda görüşülüp halledildi diye cevap yazılır...böyle sitelere prim yaptırmayın.

*** Kocaeli'de Çekmiyor!
Yeni taşındığımız yerde İzmit'in göbeğinde telefonum çekmiyor. Sürekli cam kenarında tutmak zorundayım ve konuşurken sürekli telefon kesiliyor.
Şikayet kaydı oluşturmama rağmen hiçbir değişiklik yok.
Çözüm ise dalga geçer gibi:
Sayın Yetkili,
İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 05.10.2011 tarihinde aranmış, ancak kendisine ulaşılamamıştır. Müşterimize ulaşılamadığı ve *** Müşteri Hizmetleri’mizi arayarak konu ile ilgili detaylı bilgi alabileceğine dair kısa mesaj gönderilmiştir.
Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için *** ** ** numaralı *** Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir.

et tabi bende hepsiburadadan elektronik bişeyler aldım o gün işim olmasına rağmen full evde bekledim sırf kargo için ama ihbar notu vs bırakmadan gitmişler ana bayiye geri götürmüşler aradığımda geldik yoktunuz falan diyor kafa attı küfür etcektim telefonda 12 km gittim almak için.. gittim ayarı verdim isim karışmış vs dediler ama ettim şikayeti ilgilenilcektir dediler sonra bilmiyom noldu..

işlerim biter bitmez şikayet edicem hacıalioglunda pğakette yazdıgım adres yazmasına ragmen suratkargoda baska adres yazıyor , 3-4 saat icindwe şikayet edicem arayıp

Valla yurtiçi sıkıntı hep ayni şeyi yapıyordu simdi bisi alacağım zaman soruyorum önce kargoyu ,yurticiyse başka siteden alıyorum yada kargo değiştiriyorum...

1 kere yaptılar ama en hızlı da onlar getiriyor sabahtan bırakıyolar bizim oraya :D zaten bidaha yapamadılar selamlaşıyoruz kargo alırken :)

Valla yurtiçi sıkıntı hep ayni şeyi yapıyordu simdi bisi alacağım zaman soruyorum önce kargoyu ,yurticiyse başka siteden alıyorum yada kargo değiştiriyorum...

kargo olayı her yerde farklı hocam yani bi kargonun x şubesi çok iyi iken y şubesi işe yaramaz olabiliyor.sonuçda kargoda çalışanlarla ilgili bi konu yani.misal ben tarsusta yurtiçi kargoyu hiç sevmiyordum.bişey alacagım zaman yurtiçi kargo ile göndermeyin diye özellikle belirtiyordum ve onun haricinde gönderim yapmıyorlarsa siparişi iptal ediyordum.tarsusda ilk günlerimde işte bi ürün aldım,yurtiçi ile geliyor.ürün adanadan sonra tarsusa geçmemiş,hataya gitmiş.adanaya kadar sorun yok,fatih baz adına tarsua diye geliyor.adanadan sonra alıcı adı ve adresi degişiyor mesela burak yılmaz adına hataya gidiyor.sonra tarsus şubeye gittigimde durumu anlıyorum,arayıp kargoyu hatayda bırakmayın yanlış gitmiş diye haber veriyorlar ve ertesi gün kargo tekrar geliyor elime.fakat,bukez de adanadan hataya gidip gelme parası istiyorlar benden.sanki malı ben gönderdim anasını satayım :p ama bulundugum yerde ise tam aksine,yurtiçini çok begeniyorum ve ilk tercihim ondan yana.

Yurtiçi rezilliktir nasıl bir rahatlık var anlamadım ya birde yalan söylüyorlar yok getirde yoktunuz diye sabahtan akşama kadar bekledim be 3 kerede gidip şubeden aldım dahada yurtiçinden gönderim almam :D MNG kargo süper 1 günde eline getiriyorlar.

suratlargo ile gelmis tadiya iyiymis arkadaslarla yiyoruz , ayrani iciyoz , guzl biseye benziyor bakalim 1kg rahat bitmistir tavsiye edebilirim yanindaki tatli cok mus :)

Bilen bi arkadaş varmı ?
N11 den paypalla alsam oluyor mu arkadaşlar ?

net olmasada pazartesi kargoya çıkar salıya gelir. bana antalya'ya 1 gün de geliyor her defasında o gün 16:00 dan önce sipariş verdin mi kargoya çıkıyor

n11 den veriyorum siparişide

kanka 1-2 aydır sipariş vermiyorum şimdi canım çekti, tadı hala aynı demi bozmadılar :)

aldıgım 4 kg dan eser kalmadı bi 30dk once sonuncu demine kadar indirdim mideye yokmu bi durum daha soylucek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri