Hacıalioğlu Çiğ Köftesi

çiğköfte yüzünden baya kilo aldım.Artık sadece resmine bakıyorum :(

ulen dellendim 4 kilo sipariş verdim.dolaba falan sığar dimi 4 kilo acılı verdim bide pişman oldum şimdi

Abi 4 kilo nedir ya :D 1-2 anlarım da 4 nedir? İşporta tezgah aç sat bari. :D
Ben dün gece sipariş verdim halen gelmedi. :(

O değil de sipariş verdim sonra gözüm şu yazıya ilişti "İSTANBUL'A, 600KM'DEN FAZLA YOLCULUĞU OLAN KARGOLAR P.TESİ,SALI,ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNLERİ GÖNDERİM YAPILIR.CUMA GÜNÜ GÖNDERİLEN UZUN YOLLU KARGOLAR P.TESİYE SARKABİLİYOR.LÜTFEN SİPARİŞ VERİRKEN BU NOTU OKUMADAN VERMEYİNİZ. " Mersindeyim :D İşin yoksa bekle :D

siz görürsünüz zırt bırt konuyu uplayıp gurbetteki kardeşlerinizi deli ediyorsunuz :D

yarın görüşürüz :cool:

dün geldi 2 kg şahaneymiş beyendim anlatılmaz yaşanır sosu felan fena ya poff gidim biraz daha yiyim :D

reyis 3 kişiyiz :D ancak :D finaller geldi yemek kahvaltıyla kimse uğraşmaz iyi hoş çalışmıyorum zaten ama o üstümde ki pskolojik baskı bile yetiyor yani :D

Kahvaltı yerine çiğköfte :D Hocam bence özgün olun kahvaltıda çiğköfte yenirse ne olur diye video çekersiniz :D Size güvenip sipariş verdim bakalım gelse de yesek :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri