bu arkadaştan almadım ama r10daki diger konudan sürekli alıyorum.bozulma filan gibi bi sorunu yok.3 kglikten alıyorum,2-3 ay buzlukta sapasaglam duruyor.
Link alalım hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu arkadaştan almadım ama r10daki diger konudan sürekli alıyorum.bozulma filan gibi bi sorunu yok.3 kglikten alıyorum,2-3 ay buzlukta sapasaglam duruyor.
O konunun linkini alabilrmym hocam kredi kartım yok alamadım bunu![]()
Link alalım hocam![]()
Tarifini al kendin deneHadi siz Turkiye'desiniz yersiniz, ya ben ne yapayim vicdansizlar?)
Hadi siz Turkiye'desiniz yersiniz, ya ben ne yapayim vicdansizlar?)
ayiptir, yaziktir, gunahtir hocam, su basligi indexlemeyin icim gidiyor. TR den ayrildigimdan beri kac aydir cigkofte yiyemiyorum. bizi de dusunun nolur
yokmu orta çiğ köfteci![]()
yok hocam nerde yaa. aradim taradim o kadar arastirdim internetten yok malesef. gecmis yillarda newyorkta acilmis bi tane ama o da kapanmis. bugun burdaki turklerden birine rica ettim, sagolsun ben yapayim dedi. haftaya yapacak bakalim ama ben ev yapimi yerine fabrikasyon cigkofteyi daha cok seviyorum![]()
Yardim edebilirmisiniz Yeni isyerimizi actikta
kapanmış dediğin bu herhalde. kötü bir durum ben hergün bi öğrenci yerim![]()
Çiğ köfteyi kaç çeşit biliyorsunuz?
Etli etsiz olayını değil. Yöre olarak.
Urfa, antep, adana, hatay.
Ben sırayla en sevdiğim şekli : hatay, adana, urfa, antep.
İstanbulda hep urfa ve antep var. Asıl bir hatayşı cıkıpda yapsada yesekhatay sadece etli, soğana veya ete batırarak yeni. Poff ne günlerdi. Yoksa komogane filan hikaye 1-2 denedim çok sevmedim. Çiğ köfteyi askerde bir arkadaşım yapmıştı. onun yerini hiç biri tutmuyor. Belkide askerde hep aç kaldığım için çok güzel gelmişti
Benim dönemimde bedellide yoktu. 5 ay yaptım ama askerliğim boyunca tek güzel anım çiğ köfteydi. Erzincan 59. topçu tugayı 2011-2012 arası yaptım.
343. dönem mi gittin askere ?
341 di hocam. ben mi karıştırdım sen mi karıştırdın
Edit: ben karıştırmışım. 2010-2011 miş![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.