Hacıalioğlu Çiğ Köftesi

Bunu alınca lavaşları nasıl muhafaza ediyorsunuz hemen kuruyordu memlekette aldığım ?

agzı kapalı bi şekilde poşette,buz dolabında bekletiyorum ben hocam.ben bu lavaşları pek sevmiyorum,burda fırında normal lavaş yapılıyor hani şu kebap dürümünde filan kullanılanlar.ben onlardan alıyorum çigköfte aldıgımda ama babam seviyor bu çigköfteyle gelen lavaşları.ben içinden 1 tane dahi almıyorum,benim aldıgım yerde acısız yok ve babam acı yiyemedigi için çigköfteyi ben yiyorum,lavaşları babam alıyor gelir gelmez :D

agzı kapalı bi şekilde poşette,buz dolabında bekletiyorum ben hocam.ben bu lavaşları pek sevmiyorum,burda fırında normal lavaş yapılıyor hani şu kebap dürümünde filan kullanılanlar.ben onlardan alıyorum çigköfte aldıgımda ama babam seviyor bu çigköfteyle gelen lavaşları.ben içinden 1 tane dahi almıyorum,benim aldıgım yerde acısız yok ve babam acı yiyemedigi için çigköfteyi ben yiyorum,lavaşları babam alıyor gelir gelmez :D

peki kargoyla nasıl gönderiyorlar bunu bildiğin kokar hocam :D

beyler allah rızası için konuyu güncellemeyin yiyen var yiyemeyen var :( :D :D

neden kopkun hocam anlamadım :) donmuş bişey nasıl koksun.

anladım donmuş gönderiyorlar yani :) hocam valla geçenlerde arkadaş ısrar etti çarşıdan eve gelene kadar arabanın içine sinmiş koku, bi hafta da 2 defa yıkamaya götürdüm, şimdi konuyu görünce dedim nasıl oluyor kargo nasıl kabul ediyor böyle bir şeyi :)

paazar akşamı tekrar sipariş vereyim canım çekti yine :)

yanında marul felan yollamamışlar gidip marul felan alıyım :D

ben 2. siparişi vermeyi düşünüyorum yarın ilki güzeldi final sınavlarından önce iyi gider :D

kampanya bitmiş bütün çiğköfte severlere geçmiş olsun :(

şu başlığı ne zaman görsem canım çiğköfte çekiyor :D

cezbedici yanı kalmamış.
2.siparişi verecektim ama zam dediğin az az yapılır...
bunlar 2 satış yapıyor zammı köklüyor,2 satıyor zammı köklüyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri