Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
en azindan intrnet parasi cikar...denenir
Reklamın yarın gelmesi için burada 10 site ziyaret edeçeksiniz buda max 2 dakika alır kırmızı yazı yeşil olunca tamamdır
![]()
Burdada bakiye yazar ;
![]()
Hocam biraz referans kasarsanız çok iyi para gelir bu arada teşekkür ederimRefinle üye oldum.
bakalım ben severim böyle siteleri ama 0.1 az gibi geldi günde 10 reklam olsa iyide o kadar çıkmaz herhalde.
ben üye oldum 5 tane 0.01 bir var.
2 günde 10 cent yapar.
Hocam biraz referans kasarsanız çok iyi para gelir bu arada teşekkür ederim
---------- Spam Engelliyici 18:59 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------
Arkadaş çevreniz fazla ise düşünsenize 50 kişi çektiginizi günde minimum 5 $ hemde suya sabuna dokunmadan
biz 50 tane hesap açsak ?
biz 50 tane hesap açsak ?
Hocam sizin kazancınızda 2$ geçmiş.Ödeme isteği yollarmısınız bi çekiliyormu bakalım ona göre uğraşalım [MENTION=23371]sontorun[/MENTION]
genelde bir arkadaşın kazancının kanıtı koyulur bu sitelerde.Kim açıyor bu ilk konuyu bilmiyorum ama arakdaşlar böyle sitelerin %90 ı ya dolandırıcıdır yada üç kuruş için on takla attırır.Açın 5 kanal şansınızı orda deneyin belki çok daha iyi kazanırsınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.