Haftanın Ücretsizleri WordPress Tema İsteyen İşine Yarayan İndirsin

denizkan38

Kayıtlı Üye
Ücretsiz WordPress Tema Dahil 5 Malzeme İsteyen İndirsin

Mail adresime gelen ücretsiz 5 ürün işine yarayan kullanmak isteyen kullansın.
Varmı Bilmiyorum Ama Bu Tarz Bir Konu Sabitlense Herkes Orada Paylaşsa Bu Tarz Malzemeleri​
https://codecanyon.net/collections/6766147-five-friday-freebies?utm_medium=email&utm_campaign=email_market_frifree_engaged_nov17_2017&utm_content=email_market_frifree_engaged_nov17_2017+Version+A+CID_e468c20fe59bac7e47a81ae2942340e7&utm_source=Envato%20Mailing%20List&utm_term=Five%20Friday%20Freebies%20for%20You
Arkadaslar sizdede vardır hesabı olan bunlar sanırım 5 gün bana ücretsiz oldu indirip tekrar yükledim llink paylaşıyorum işine yarayan alsın.

*****li vs sitelerden indirilmedi kendi sitesindne indirdim 5 gün dolunca indirememe sorunu olmasın diye tekrar upload yaptım.
0GgWD9.jpg

4GQWl4.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
eticaret üzerine lazım banada :)

güzel paylasım tşkler

hocam urun satısı ıcınmı kurumsal sıtemı lazım?
normal kurumsal bır fırma sıtesı ıcın ıse daha once ındırdıgım temalardan duruyorsa bır tane ayarlayım sıze. fakat tam ful degıl lısans normalkullanım ıcın ama yasal warz vs degıl..
urun satısı etıcaret ıcınse bakarım denk gelirse eklerm

normal kurumsal bır fırma sıtesı ıcın ıse daha once ındırdıgım temalardan duruyorsa bır tane ayarlayım sıze. fakat tam ful degıl lısans normalkullanım ıcın ama yasal warz vs degıl..

w*rez paylaşım yasak resmi indirme linkleri hariç diğer linkler (kendi upload linkleriniz) kaldırılmıştır.

w*rez paylaşım yasak resmi indirme linkleri hariç diğer linkler (kendi upload linkleriniz) kaldırılmıştır.

warz degılkı bunlar ben oyle olmadıgını yazıyorum..
konudada bellı..
ayrıca orjınal ındırme lınkı benım uyelıgıme ozel normal lınkını versm nasıl ucretsız ındırecek arkadaslar hocam? kac dolar para ısteyecek arkadaslardan normal lınklerı.
neyse sorun degıl ben ıyılıklerı ıcın paylastım.
faydalanmasınlar.
ayrıca warz vs bısey degıl yok zaten ısım olmaz bos ıslerle

warz degılkı bunlar ben oyle olmadıgını yazıyorum..
konudada bellı..
ayrıca orjınal ındırme lınkı benım uyelıgıme ozel normal lınkını versm nasıl ucretsız ındırecek arkadaslar hocam? kac dolar para ısteyecek arkadaslardan normal lınklerı.
neyse sorun degıl ben ıyılıklerı ıcın paylastım.
faydalanmasınlar.
ayrıca warz vs bısey degıl yok zaten ısım olmaz bos ıslerle

Size özel kampanya ise zaten başkalarının indirmesi yine w*rez paylaşım yaptığınız anlamına geliyor. ben giriş yaptım ücretsiz indirme aktif oluyor üyeliği olan giriş yapıp indirebilir veya kayıt olup indirebilir

Size özel kampanya ise zaten başkalarının indirmesi yine w*rez paylaşım yaptığınız anlamına geliyor. ben giriş yaptım ücretsiz indirme aktif oluyor üyeliği olan giriş yapıp indirebilir veya kayıt olup indirebilir

peki hocam..
bılelımde bu tarz dosya vs paylasmak yasak yanı forumda?
veya satmak?
yt ıle ılgılı ucretlı ucretsız dolu paylasım yapılıyor program onlar nasıl ızınmı almak gerekıyor?
bunları merek ettıgımden ve bır daha konu acarken dıkkat etmek adına soruyorum.
ıyı geceler

peki hocam..
bılelımde bu tarz dosya vs paylasmak yasak yanı forumda?
veya satmak?
yt ıle ılgılı ucretlı ucretsız dolu paylasım yapılıyor program onlar nasıl ızınmı almak gerekıyor?
bunları merek ettıgımden ve bır daha konu acarken dıkkat etmek adına soruyorum.
ıyı geceler

forumda satılan çoğu programı sahibi lisanslı satıyor

e ticaret için hocam tşkler ilgin için

https://codecanyon.net/ e girip sayfada " Grab November's free items " diye aratın,ücretsiz ürünleri görürsünüz zaten.kişiye özel link filan yok burada yani.müzik,tema vb ücretsiz olanlar yanyana sıralı halde görüldügü üzere :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri