hak talebinde bulunulan şarkıyı kaldırma /çözene ödül

• Kullanıcı zpostar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

zpostar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba bir videom iyi izleniyor ancak birkaç ay önce basit şekilde kaldırabildiğimiz bu sıkıntıyı artık halledemez oldum. çözümü var mı ? önerisi olan var mı.

Eğer çözebilen olursa 50 Tl ödül vericem

aynen ya videolar 60 bin oldu boşa gidiyor valla. zalımın şarkısı kalkmıyor

şarkıyı kaldır diyip yt kütüphaneden müzik ekliyorum 1 tane kaydet diyip çıkıorum böyle kalkıyo bende

sahteyse itiraz edince anında kalkar ama sahte değilse kanal feshedilebilir.

[MENTION=9003]IKadavra[/MENTION] sen öyle video izleniyor mu zannediyosun?

Arkadaşlar merhaba bir videom iyi izleniyor ancak birkaç ay önce basit şekilde kaldırabildiğimiz bu sıkıntıyı artık halledemez oldum. çözümü var mı ? önerisi olan var mı.

Eğer çözebilen olursa 50 Tl ödül vericem

İçerisindeki her hangi bir müziği kaldırmaktan mı bahsediyorsunuz? Yoksa tamamen ses kapamamı ? eskiden ses üstüne ses ekleyip kalkıyodu eşleyen bug vardı şimdi olumyor bunu kastediyorsan

İçerisindeki her hangi bir müziği kaldırmaktan mı bahsediyorsunuz? Yoksa tamamen ses kapamamı ? eskiden ses üstüne ses ekleyip kalkıyodu eşleyen bug vardı şimdi olumyor bunu kastediyorsan

hocam içerisinde ki müziği kaldırmaktan bahsediyorum .Kütüphane den müzik ekleyince bu sefer videonun kendi sesi tamamen gidiyor ,kütüphaneden eklenen müziğe gelince sadece o müziğin sesi oluyor yani işe yaramıyor o yol ne yazık ki :)

hocam içerisinde ki müziği kaldırmaktan bahsediyorum .Kütüphane den müzik ekleyince bu sefer videonun kendi sesi tamamen gidiyor ,kütüphaneden eklenen müziğe gelince sadece o müziğin sesi oluyor yani işe yaramıyor o yol ne yazık ki :)

Eskiden yarıyordu hocam :) kütüphaneden müzik ekliyordun. Ses gitmiyordu 2 si aynı anda işleniyordu orjinal sesin arkasından yani küçük bi fon müziği oluyordu ses geçiyordu :)

Eskiden yarıyordu hocam :) kütüphaneden müzik ekliyordun. Ses gitmiyordu 2 si aynı anda işleniyordu orjinal sesin arkasından yani küçük bi fon müziği oluyordu ses geçiyordu :)

aynen aslında yaraması lazım kütüphanede ki sesin kısıklığı falan ayarlanıyor aslında orjinal ses/ yanlızca müzik vb gibi ama olmuyor yine. 2 kanalda 2 farklı video da denedim olmadı ne yazık ki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri