Hakkari'de polis memuru pkklılara fena patladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32 yaşındasın öylemi :)) aklın hala 12 yaşındaki bir çocugunki gibi. kürtler hiç bir zaman işide karşı savaşmak için devletten yardım istemedi uydurmanın bi anlamı yok. işide giden tırları ve içindekileri hepimiz gördük. işidin elinden sözde kurtarılan 60 türkü nasıl pazarlıkla 60tank ile kurtardıgınızı gördükk :) suriyeden gece ecdadınızı nasıl kacırdgınızıda gördük. seni gidi kücük kahraman :) cok boş konusuyorsun :) kobane olayları türkiye işide verdgi silahlar yüzünden cıktı cok yanlıs biliyorsun sen :) hee gidelim. ozaman kendin kalkp kandile git bak tecrübende var :) komandoculuk oyunu oynamışsın. git kandile savaşmaya hala klavye artistligi nie yapıonki
Hala devlettem yardim istemedi diyor lan iki ic arkadasinla cete kurmaya calis bakalim ne kadar silah mermi alabileceksin arkaniza avrupayi israili almisiniz acaba o olmayan beynin dusundumu bunlar bize neden beles silah veriyor diye siz kurdistani kurun diye degil karisiklik cikarin onlarin ortadoguyu ele gecirmelerine yardimci olun diye yahudi usaklari

32 yaşındasın öylemi :)) aklın hala 12 yaşındaki bir çocugunki gibi. kürtler hiç bir zaman işide karşı savaşmak için devletten yardım istemedi uydurmanın bi anlamı yok. işide giden tırları ve içindekileri hepimiz gördük. işidin elinden sözde kurtarılan 60 türkü nasıl pazarlıkla 60tank ile kurtardıgınızı gördükk :) suriyeden gece ecdadınızı nasıl kacırdgınızıda gördük. seni gidi kücük kahraman :) cok boş konusuyorsun :) kobane olayları türkiye işide verdgi silahlar yüzünden cıktı cok yanlıs biliyorsun sen :) hee gidelim. ozaman kendin kalkp kandile git bak tecrübende var :) komandoculuk oyunu oynamışsın. git kandile savaşmaya hala klavye artistligi nie yapıonki

saat gece 5 anlayamadığım için soruyorum sen şuan 30 binden fazla insan katleden bebek katili PKK denen p.ç kurularınımı savunuyorsun bana öyle geliyor ?
[MENTION=31917]proleter[/MENTION] LA cevap ver cevap ?

Son düzenleme:
Modlar şu sempatizan teroristleri banlasınlar. Forumda ne kadar var mış öğrenmiş olduk.

konuda banlanilan sayisi bi hayli fazla olucak oyuzden terorist ve pkk yandaslarini bu forumda barindirmayalim veya Adminler [MENTION=9224]mNote[/MENTION] desinki irkcilik yok pkklilarda bizim dostumuz bizde ona gore kozumuzu oynayalim ulkeye bunca sehit veren bir it surusunun yandasini bu forumda Kendine Turkum diyen 1 kisi bile istemez.

Öyle mi? Peki senin savunduğun örgüte silahlar gökten mi indi çok bilgili arkadaş seni Türkiye'ye karşı çatışmaya girmen için besleyenler varken iyi Türkiye sana karşı başka bi örgütü besleyince ooo olamaz yok öyle bi dünya ki bu son derece doğaldır.

Not: İşid sempatizanı falan değilim onlarda benim gözümde pkkdan farksız sen şimdi bunu da çarpıtırsın o çok bilgili zekanla silah yardımı yapıldıysa ona da karşıyım ben senin yazdıklarına göre cevap verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri