Hakkımda açılan icra davası ..

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

CemaLi

Platin Üye
Merhaba arkadaşlar geçen tarafıma CLK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. tarafından bi tebligat gönderilmişti, gidip isim benzerliğindne dolayı vs. olduğunu belirtip kapatmıştık.

Bugün e-Devlet'e girdiğimde Gaziosmanpaşa 4. İcra Dairesi tarafından dava açılmış gene bana borçlu ben alacaklı CLK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. ama ben hiç bi zaman Boğaziçi ile ilgim olmadı bu ikinci oluyor bu durumda ne yapmalıyım? bende onlara mı dava açayım ?

e-devlette gördüğün o eski dava dosyasıdır suan görünende kapanmış halidir ama orda görünmeye devam eder

e-devlette gördüğün o eski dava dosyasıdır suan görünende kapanmış halidir ama orda görünmeye devam eder

Bende öyle düşündüm, ama
Dosya Durumu : Açık yazıyor ve açılış tarihi de : 27/11/2015 gözükmektedir.

Bi b.k anlamadım ben bu işten :s

Bende öyle düşündüm, ama
Dosya Durumu : Açık yazıyor ve açılış tarihi de : 27/11/2015 gözükmektedir.

Bi b.k anlamadım ben bu işten :s

Size ilk gelen şey neydi icra tebligatı mı ? Nasıl kapattınız ?

Mahkemeye çıkıp kapattıysanız Gerekçeli Karar örneğini gösterin.

Size ilk gelen şey neydi icra tebligatı mı ? Nasıl kapattınız ?

Mahkemeye çıkıp kapattıysanız Gerekçeli Karar örneğini gösterin.

Ya tam olarak hatırlamıyorum, mahkemeye çıkmadım. Bi belge geldi ona istinaden avukat ile görüşüp gidip ilgili yere itiraz edip bana ait değildir vs. bi kağıt aldım isim benzerliği gibi öyle kapandı dedi avukat ama şimdi gene böyle bişi göndermişler :S

İcra dairesi göndermiş icra dairesine gidin avukata güvenmeyin. İsim benzerliği yüzünden E Devlete yansımaz UYAP ta işlemler TC Kimlik no üzerinden gider. İsim benzerliği belkide elektrik idaresi tarafından yapılmış bu şekidle sizin TC ye dava açılmış olabilir. Siz icra dairesine gidin yardımcı olurlar.

İcra dairesi göndermiş icra dairesine gidin avukata güvenmeyin. İsim benzerliği yüzünden E Devlete yansımaz UYAP ta işlemler TC Kimlik no üzerinden gider. İsim benzerliği belkide elektrik idaresi tarafından yapılmış bu şekidle sizin TC ye dava açılmış olabilir. Siz icra dairesine gidin yardımcı olurlar.

İcra müdürlüğünü aradım öyle bi dava var benden dilekçe istediler nasıl ne şekilde bir dilekçe yazayım birde bende bunları savcılığa vereyim mi yardımcı olabilir misin¿

Evet, Gaziosmanpaşa 4. İcra İsanbul

Bedaşı arayın avukatınızı öğrenin tel numarasından ve diyin ki sizi ilkin Adalet bakanlığına ,Bimer ve baroya şikayet edeceğim.

Sizin alakanız yoksa nasıl icra takibi başlatırlar.. O avukatı meslekten men ederler..

Bedaşı arayın avukatınızı öğrenin tel numarasından ve diyin ki sizi ilkin Adalet bakanlığına ,Bimer ve baroya şikayet edeceğim.

Sizin alakanız yoksa nasıl icra takibi başlatırlar.. O avukatı meslekten men ederler..

Daha öncesinde de görüşme yaptım, gittim boğaz içi elektriğe bana ait olmadığını belgeledim yani isim benzerilği vs. dediler sonra aradım avukatı durumu izah ettim tamam dedi o zaman sıkıntı yok dedi 8-9 ay sonra dava açılmış :S var mı böyle bi durm ya halen elime ulaşmadı tebligat ulaşsın gidecem icra müdürlüğüne

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri