Hakkımda Hakaret Tartışma Yüzünden Şikayetçi Olunmuş

freusty

Kayıtlı Üye
bugün saat 8 de polis aradı eski adresimde bulamamışlar evrak getirmiş. yeni adresi verdim ama evrak önce iade edilip sonra gelcekmiş sanırım. 1 hafta içinde aranacağımı sonrasında adını verdiği karakola gidip ifade vermem gerektiğini söyledi. sen biriyle kavga ettin mi, tartıştın mı küfürleştin mi diye sordu. hayır öyle bi şey olmadı dedim. internette atıştığım küfür ettiğim birileri olmuştur geçmişte dedim ( özellikle sözlüklerde çok fazla hırt adam var o ortamı bilen anlamıştır demek istediğimi ). bilişimle alakalı bi şey göremedi sanırım evrakta. kısacası biri benden şikayetçi olmuş ve ben kim olduğunu bilmiyorum ne söyledim de şikayetçi olmuş bilmiyorum ne zaman yaşandı olay bilgim yok. 1 hafta sonra git dedi ama yarın yine de gidip bilgi alabiliyor muyum diye sorcam. size sormak istediğim şey şu. benzer bi olay yaşayan oldu mu? ne tür bi süreç işliyor, nelerle karşılaşıyorsunuz ve yaptırımlar nasıl? bilgisi olan var mı?

hiçbişey olmaz, neler oluyor ülkede adamlar elini kolunu sallayarak geziyor

lol oynuyorsan lolde küfür etmisssen davalık oluyorsun pubg csgoda dahil

yok hocam uzun zamandır lol oynamıyorum ki kitle ergen sürüsü zaten kimse uğraşmaz o tarz şeylerle. bana ekşi ya da uludağ sözlükte random bi elemana sövmüşümdür o da kıl kapıp şikayet etmiştir gibi geliyor. başka mantıklı bi açıklama bulamadım. sonuçları nasıl olur yok mu benzer şeyler yaşayan, etrafında bilen duyan vs

yok hocam uzun zamandır lol oynamıyorum ki kitle ergen sürüsü zaten kimse uğraşmaz o tarz şeylerle. bana ekşi ya da uludağ sözlükte random bi elemana sövmüşümdür o da kıl kapıp şikayet etmiştir gibi geliyor. başka mantıklı bi açıklama bulamadım. sonuçları nasıl olur yok mu benzer şeyler yaşayan, etrafında bilen duyan vs

Şöyle bir sey olabilir sözlükde yeni mezun bir avukat vardır adamın tecrübesi yoktur deneyim ve kendini göstermek için sizi hedef seçmiştir diyologa girmiştir sizin haberiniz olmadan kendi davasınıda açmıstır. Birsey olmaz bu tür davalardan fakat anlasabilirseniz adamı bulun hemen kapatın olayı. Karsı taraf avukat vs ise uzata bildiği kadar uzatır.

Mahkeme sana bu küfürden bişe olmaz, hadi beraatsin evine git demez. Kesinlikle birşey olur.. Şöyle: karşı taraf senin küfürlerini net bir şekilde ıspat ediyorsa ve anlaşma yoluna gitmiyor, davasından vazgeçmiyor ise küfürün kanundaki yeri neyse o cezayı yiyorsun. küfürün ebadına göre, aşağılama, hakaret vs vs.. manevi tazminat veya kısa süreli hapis. en önemlisi siciline işleniyor. Sabıkalı oluyosun. Yani Durumu hafife almanı tavsiye etmem.

Mahkeme celbi olsa polis getirmez, postayla gelir. Henüz dava yok soruşturma aşamasında, ifadeye çağırmıştır savcılık.

karşı taraf davayı kazanırsa 10bintl kadar bi para ödersin oda arkandan güler malesef umarım böyle birşey olmaz çünkü hakaret davalarını millet artık gelir amaclı kullanıo

Küfürden felan bişey çıkmaz mahkemeye gidersin davan görülür suçlu dahi olsan geçmişine bakarlar daha önce suç kaydın vs yoksa sana hakim işte 2 yıl 5 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına geçmişte herhangi bir suçun olmadığı için cezanın ertelenmesine karr verilmiştir der gönderir. Ayrıca siciline işlenmez ve 5 yıl süre içinde aynı suçtan hakim karşısına çıkarsan o zaman ayvayı yersin eski davanda üstüne eklenir....+ olarak mahkeme masrafları tarafına yazılıyor bilgin olsun. Vergi dairesine yatırıyorsun

Küfürden felan bişey çıkmaz mahkemeye gidersin davan görülür suçlu dahi olsan geçmişine bakarlar daha önce suç kaydın vs yoksa sana hakim işte 2 yıl 5 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına geçmişte herhangi bir suçun olmadığı için cezanın ertelenmesine karr verilmiştir der gönderir. Ayrıca siciline işlenmez ve 5 yıl süre içinde aynı suçtan hakim karşısına çıkarsan o zaman ayvayı yersin eski davanda üstüne eklenir....+ olarak mahkeme masrafları tarafına yazılıyor bilgin olsun. Vergi dairesine yatırıyorsun

dava ertelense bile mi bana yazılıyor?

Dava yazanlarin bir seyden anladigi yok sen bana kulak ver. :) ilk defa cagriliyorsan savcilik sorusturma asamasidir henuz. Sen belirtilen tarihte karakola git, veya seni cagiran karakolla tekrar gorus yazi hangi savciliktan gelmis de. Hic belli olmaz hakaretin nereden geldigi. Yolda bir motorcuya dahi kufur ettiysen kamerayla kaydedip sikayette bulunmustur. Panik yok savunacaksin kendini. Ispat yuku karsi tarafta. Delil yoksa da takipsizlikten duser dosya.

alt sınıf vatandaşların davalarında birşey çıkacağını sanmam. genelde ünlüler birbirine hakaret davası falan açıyor. adamlarda para bol avukat vs tutup uğraşıyolarda, sana dava açan keko hangi paraya güvenip dava açmış anlamak zor. karışık bir konu uzmana danışmanda fayda var.

Dava yazanlarin bir seyden anladigi yok sen bana kulak ver. :) ilk defa cagriliyorsan savcilik sorusturma asamasidir henuz. Sen belirtilen tarihte karakola git, veya seni cagiran karakolla tekrar gorus yazi hangi savciliktan gelmis de. Hic belli olmaz hakaretin nereden geldigi. Yolda bir motorcuya dahi kufur ettiysen kamerayla kaydedip sikayette bulunmustur. Panik yok savunacaksin kendini. Ispat yuku karsi tarafta. Delil yoksa da takipsizlikten duser dosya.

hocam sanaldan sövdüm muhtemelen çünkü reelde kimseyle bi olay yaşadığımı hatırlamıyorum. orda da elinde ispat delil vardır. en kötü ihtimalle neler yaşanır sizce?

hocam sanaldan sövdüm muhtemelen çünkü reelde kimseyle bi olay yaşadığımı hatırlamıyorum. orda da elinde ispat delil vardır. en kötü ihtimalle neler yaşanır sizce?

En kotu ihtimal savcilik hakkinda dava acar. Sonra mahkemede de ifade vericeksin hakime. Ilk olayinsa denetime tabi tutulursun veya maddi tazminatla yirtarsin. Hapis olmaz temiz sicile merak etme.

itham haraket falan yoksa ağır eleştiri vs. diyerek sıyrılabilirsin. Ha varsa da eğer sicilin temizse bi ceza verip ertelerler bişey olmaz korkulacak bişey yok. Ama birilerine danış mutlaka. Para cezası vs. de olabilir.

bugün saat 8 de polis aradı eski adresimde bulamamışlar evrak getirmiş. yeni adresi verdim ama evrak önce iade edilip sonra gelcekmiş sanırım. 1 hafta içinde aranacağımı sonrasında adını verdiği karakola gidip ifade vermem gerektiğini söyledi. sen biriyle kavga ettin mi, tartıştın mı küfürleştin mi diye sordu. hayır öyle bi şey olmadı dedim. internette atıştığım küfür ettiğim birileri olmuştur geçmişte dedim ( özellikle sözlüklerde çok fazla hırt adam var o ortamı bilen anlamıştır demek istediğimi ). bilişimle alakalı bi şey göremedi sanırım evrakta. kısacası biri benden şikayetçi olmuş ve ben kim olduğunu bilmiyorum ne söyledim de şikayetçi olmuş bilmiyorum ne zaman yaşandı olay bilgim yok. 1 hafta sonra git dedi ama yarın yine de gidip bilgi alabiliyor muyum diye sorcam. size sormak istediğim şey şu. benzer bi olay yaşayan oldu mu? ne tür bi süreç işliyor, nelerle karşılaşıyorsunuz ve yaptırımlar nasıl? bilgisi olan var mı?

Eğer öyle bir şey yoksa sizi şikayet eden kişiye dava açabilirsiniz onurunu zedelediği için ondan şikayetçi olursanız hapis veya para cezasına çarptırılır benim bildiğim bu kadar. Hatta birisi bizim burada iftira atmıştı dava kapanmış iftira atılan çocuk dava açmasın diye yalvarmıştı bunu sen bir avukat ile görüşsen daha detaylı anlatır.

şunuda söylüyüm de çekileyim kenara :) oyunda felan sövdüysen ben şahısa küfür etmedim oyundaki karaktere sövdüm de gerçek olmadığı için direkt dava düşer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri