Hakkımda yapılan suçlamalar hk. açıklama

kskcoliq

Yasaklanmış
Arkadaşlar öncelikle merhabalar ,

Elimde olmayan sebeplerden dolayı 10 gün kadar skype ve foruma giremediğim doğrudur. şehir dışına çıkmak zorunda kaldım , foruma ve skype'a anlık girip çıkmışımdır..

Hakkımda sahtekar dolandırıcı , parayı aldı kaçtı v.b çirkin ithamlara karşı vereceğim cevap :

öncelikle satış konumun altında durumumu anlatan bir açıklama yaptım. Tabikide haklısınız. Kanallarını teslim alamayan , kanalları kapanıp değişim isteyen arkadaşlar sabırsız davranıp hakkımda şikayet konusu açmış. Hepinize hak veriyorum

Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar bilir. Bugüne kadar ben kimseyi madur etmedim ETMEM ! yine etmeyeceğim. Benden alacağı olan arkadaşlar skype'den iletişime geçmesi halinde herkesin maduruyetini fazlasıyla karşılayacağımdan hiç şüpheniz olmasın..

Saygılarımla.. BERKAN BİRİCİK

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION]
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]

Son düzenleme:
Skypedan size pazar günü yazdım ama bugüne kadar hiç dönmediniz. Şikayet eden arkadaşlar konu açınca yazın diyorsunuz hocam. Bekliyorum dönüşünüzü hala.

Biraz konu dışı olacak ama hayatımda ilk defa kendi adaşımı görüyorum :D

Neyse hocam olur öyle şeyler sıkmayın canınızı düzelir bu durumlar geçmiş olsun

Skypedan size pazar günü yazdım ama bugüne kadar hiç dönmediniz. Şikayet eden arkadaşlar konu açınca yazın diyorsunuz hocam. Bekliyorum dönüşünüzü hala.

hocam konuyu lütfen okuyun. Şehir dışındaydım ve döndüğümde misafirim vardı. foruma ve skype'a bakamadım lütfen şimdi yazınız.

Herkesin misafiri işi olabilir özellikle ramazanda berkan hocam zaten telafi etceğini söylemiş bence artık geriye kalan aralarında anlaşmaları ve şikayet konularının kilitlenmesidir.

Arkadaşlar öncelikle merhabalar ,

Elimde olmayan sebeplerden dolayı 10 gün kadar skype ve foruma giremediğim doğrudur. şehir dışına çıkmak zorunda kaldım , foruma ve skype'a anlık girip çıkmışımdır..

Hakkımda sahtekar dolandırıcı , parayı aldı kaçtı v.b çirkin ithamlara karşı vereceğim cevap :

öncelikle satış konumun altında durumumu anlatan bir açıklama yaptım. Tabikide haklısınız. Kanallarını teslim alamayan , kanalları kapanıp değişim isteyen arkadaşlar sabırsız davranıp hakkımda şikayet konusu açmış. Hepinize hak veriyorum

Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar bilir. Bugüne kadar ben kimseyi madur etmedim ETMEM ! yine etmeyeceğim. Benden alacağı olan arkadaşlar skype'den iletişime geçmesi halinde herkesin maduruyetini fazlasıyla karşılayacağımdan hiç şüpheniz olmasın..

Saygılarımla.. BERKAN BİRİCİK

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION]
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]
Berkan iyi dir.Zaten durumu belirrmissin.Sikinti yok hocam.

[MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION] skypeye gerek yok hunterlord ile gondermisdim sen bak 10 lira gelen maile iadesini yap tskler

varmı alacağı kalan arkadaşlar ? lütfen iletişime geçin.

varmı alacağı kalan arkadaşlar ? lütfen iletişime geçin.

arkadaşa yine ulaşamıyoruz burdan yazıyım en azından gelince görsün.

Bana 10 freedom için 8 tane yeni vermiştin yine kapandı bunlar. ödeme iadesi istiyorum.

arkadaşa yine ulaşamıyoruz burdan yazıyım en azından gelince görsün.

Bana 10 freedom için 8 tane yeni vermiştin yine kapandı bunlar. ödeme iadesi istiyorum.

abi ne alıyosunuz bundan kanal anlamıyorum ki yırtınıyoruz almayın diye ..

bunun kanal borcların parasını bana [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] yapti ama yinede adam orali olmadı ..

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] abicim de halen bu arkadasi forumda barindiriyor

1 : http://www.ytpara.com/sikayetim-var/40384-kskcoliq-isimli-uye-sahtekardir-sikayetciyim-2-a.html

2 : http://www.ytpara.com/sikayetim-var...sikayetciyim-yonetimden-biri-bakabilirmi.html

3 : http://www.ytpara.com/sikayetim-var/39790-kskcoliq-isimli-uye-sahtekardir-sikayetciyim.html

:)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri