Turkuaz
Yasaklanmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam nasıl bir his anlatırmısın tatilden dönünce doktora görünücem ama bi sorayım sana. Bende testis ağrısı sanıyordum sol tarafta ama sol bacağımı açınca kasıkta ağrı artıyor belirtisi bu tarz bişey mi. Geçmiş olsun şimdiden allah şifalar versin.
git bir ürolojiye göster erinmeden geleceğin için hocam sende.. müdahele ne kadar erken olursa o kadar faydalı derecesi ilerlerse yani damardaki tıkanıklık ne kadar ilerlerse o derece sıkıntı olur git baksınlarHocam nasıl bir his anlatırmısın tatilden dönünce doktora görünücem ama bi sorayım sana. Bende testis ağrısı sanıyordum sol tarafta ama sol bacağımı açınca kasıkta ağrı artıyor belirtisi bu tarz bişey mi. Geçmiş olsun şimdiden allah şifalar versin.
Kasıklarımda oluşan varikosel yüzünden ameliyat olucam.Yarın tetkiklerim yapılacak cuma günü ameliyat olucam kasıktan.İlk defa ameliyat olucam korkuyorum ama olmak zorundayım.Ne olur ne olmaz helallik alayım dedim.Bilerek bilmeyerek kırdığım arkadaşlar olduysa özür dilerim.
öncelikle geçmiş olsun 1.5 yıl önce bende oldum senin kasıklarındaymış, benim de taş.kdaydi. Çok zor bi ameliyat değil benimde ilk ameliyatımdı. Sadece belden narkoz verirken kendini sıkarsan ameliyatdan sonra ki günlerde şiddetli bir baş ağrısı hissediyorsun.3-4 gün içinde hiç birşey kalmıyor.
Hatta ameliyat esnasında biraz ameliyatı da izlemiştim komple uyuşturmuyorlar belden aşağısı uyuşuyor hiç birşey hissetmiyor bi süre ayağa kalkamıyorsun uyuştuğu için.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.