Hakkınızı helal edin

• Kullanıcı Slow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Slow

Kayıtlı Üye
Sa arkadaşlar bu forumu 1 senedir takip ediyorum ve bana gerçekten youtube konusunda çok şey kattı.Yaşım 19 olmasına rağmen hayatta göremeyeceğim kadar çok para kazandım
smile.png

Bu sadece sizin paylaştığınız bilgileri sayesinde olmuştur hepinize çok teşekkür ederim
smile.png

Üniversite için tekrardan hazırlanmaya başladım ve herşeyden bağımı koparmaya karar verdim(anasayfayı boşboş bakıp vakit kaybediyorum
biggrin.png
)

Hakkınızı helal edin

Son düzenleme:
Sınavınızda size başarılar dilerim hesabınızı kimseye vermeyin sizin adınızı kötüleyebilirler bir sorun yaşanırsa. Gidişiniz de onurlu olsun bence... Seneye yaz tatilinde tekrar aktif olursunuz...

Yetkililere durumu bildirirsen hesabını dondurabilirler istediğin bir zamana kadar. Hem hesabın temiz olur hem seneye lazım olursa kullanırsın.

Kendine iyi bak derslerine iyi çalış.

Meslek olarak ne istiyorsunuz bilmiyorum ama odtü itü haricinde mühendislik okuma derim..

Meslek olarak ne istiyorsunuz bilmiyorum ama odtü itü haricinde mühendislik okuma derim..

Ege üniversitesi bilgisayar mühendisliği istiyorum hocam allah nasip ederse
Odtü itü beni biraz aşar ama hayırlısı neyse o olur ben çalışmaktan hiç vazgeçmem

Pes etmeyip kazanmayı youtube öğretmiştir umarım derslerdede aynı taktiği kullan :D

arkadaş kendini banlatmıştır büyük ihtimalle hazırlık dönemi bitene kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri