Hakkınızı Helal Edin

Moonlife

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar , Abilerim kardeşlerim Adana merkezde yaşıyorum deprem hic durmuyor duracak gibi degil bugün şiddetli 2 deprem oldu uzmanlar yıkıcı deprem Adanaya doğru geliyor diyorlar galiba gercekten doğru bu formun baya eskilerindenim iyi kötü günlerimiz geçti dolandırıldigimizda oldu ama çok şükür kimsenin hakkina girmedik girmekte istemem. Zamanında cok kanal sattim bana gönül koyan olduysa helallik istiyorum maddi açıdan zarar verdiysem birine karşılamak isterim. Eskisi gibi youtubtan para kazanamaz oldum PK açık kanalim bile yok depremden dolayı evde pek duramıyoruz. Rabbim sonumuzu hayır etsin.

İyi günler iyi forumlar

Hakkımız varsa helaldir asıl sen hakkını helal et kardeşim
Yapabiliyorsan sağlıklı bir prefabrik bul kenarda dursun
deprem her yerde

Hocam depremden konuyu pksı açık olmayan yt kanallarına nasıl bağladın))

Hakkımız varsa helaldir asıl sen hakkını helal et kardeşim
Yapabiliyorsan sağlıklı bir prefabrik bul kenarda dursun
deprem her yerde

prefabrike arsa lazim oda malasef depremden dolayi tavan yaptı, birde hataydan ve maraştan çok insan göç etti ev fiyatlarida uctu haliyle

---------- Spam Engelliyici 20:12 ---------- Önceki Mesaj 20:05 ----------

Hocam depremden konuyu pksı açık olmayan yt kanallarına nasıl bağladın))

malasefki insanlar benim cok para kazandigimi zannediyorlar sürekli pm alıyorum kanal satışıni durdurdun parayo vurdun tarzi bizede anlat diye. o yüzden yazdim kategori bilenden bende yardim istiyebilirim:)

Özel mesajlara baktım da, bir kere tartışmışız. Tabii ki siz atmışsınız mesaj. Neyse unuttuğuma göre zaten çok kafaya takmamışım.
Helal olsun kardeşim. Kimin ne zaman neden öleceği hiç belli olmaz. Bence karamsar olma. Hayat devam ediyor. Bir kapı kapanır bir kapı açılır. İnşirah.

Bu kadar karalar bağlama. Her şeye rağmen hayat devam ediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri