Hakkınızı koruyun. Sonuç.

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
F

fth

Guest
Arkadaşlar bir kaç hafta önce şöyle bir konu açmıştım. http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/31696-ozgun-videoma-telif-atan-suleyman-erzin.html

Saolsun youtube geri dönüşü çabuk yaptı. Daha önceden de bir kaç özgün videoma bunu yapmıştım ve başarılı sonuç almıştım. Yani özgün videolarınıza geri bildirim yapmaktan kaçmayın. Youtube hakedene hakkını verir. Sadece örnek olsun diye açtım bu konuyu. Özgün çalışanlar için tabi. Cezada kalkmış oldu..

Gelen mail: Sayın İş Ortağı,

Dijital Binyıl Telif Hakkı Yasası uyarınca şu videolar için gönderdiğiniz karşı bildirim işlemlerinizi tamamladık:

http://www.youtube.com/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Videoları silmediyseniz bu içerik geri yüklendi. Hesabınız ceza almayacak.

Saygılarımızla,

YouTube Telif Hakkı Ekibi

kardeş videolarına logo vs kanalın linkini koy. çalacak hayvanlar için bi önlem olur.

ben özgüne başladım dün. henüz video yüklemedim, video çekiyorum şuan. videomu yükledikten sonra çalınıp çalınmadığını nasıl anlarım? böyle bi program falan var mı? internette olup olmadığını bulan...

Biz özgün olmayan videolarımıza geri bildirim yapıyoruz. Özgün olsa ortalığı ayağa kaldırırız valla.

Çok yanlış bu yapılan.. Spamı yapan kişi gittiği yere kadar yapmalı. Eğer kanala video sahibinden telif geliyorsa geri bildirim yapmak hiç etik değil ayrıca adsensenin banlanmasına ve gelecek paranında hiç olmasına neden olur. :)

kardeş videolarına logo vs kanalın linkini koy. çalacak hayvanlar için bi önlem olur.

En çok yaptığım şey zaten. Eğer bunu yapmazsak işimiz zor.

ben özgüne başladım dün. henüz video yüklemedim, video çekiyorum şuan. videomu yükledikten sonra çalınıp çalınmadığını nasıl anlarım? böyle bi program falan var mı? internette olup olmadığını bulan...

Öyle bir program yok. Olursa zaten ilk haberi olanlardan birisi ben olurum herhalde. Ben konu başlıklarını aratarak buluyorum videolarımı çekenleri.

[MENTION=10960]fth[/MENTION] senin sülo tırsmış ,kanalı silmiş :D

Hocam burası ytpara konuyu açar açmaz adamın aklını aldılar sanırım. :D

türkçe mi telif yaptınız yoksa ingilizcemi

ne kadar sürede geri dönüş oldu youtube tarafından

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri